Udrea vrea centru balnear la Bucuresti

Miercuri, 24 August 2011, ora 15:43
931 citiri
Udrea vrea centru balnear la Bucuresti

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT) intentioneaza sa realizeze un parteneriat pentru constructia unui centru balnear in Bucuresti, a declarat, miercuri, ministrul Dezvoltarii Regioanle si Turismului, Elena Udrea, la o conferinta de presa.

"Nu multe orase au resurse balneare, cum are Bucurestiul. Noi avem in nordul Capitalei. Resursa balneara este in administrare privata - o companie privata. Trebuie un parteneriat cu acesta pentru a construi un centru balnear in capitala. Ne vom adresa si Ministerului Sanatatii pentru a exploatarea Centrului Ana Aslan. Trebuie gasit un partener privat", a afirmat aceasta.

MDRT a semnat, la inceputul lunii iunie 2011, contractul pentru realizarea planului de marketing (strategic si operational) pentru municipiul Bucuresti in domeniul turismului, pentru perioada 2011 - 2015, cu consortiul Detente Consultants SAS/Detente Consultants SRL, valoarea contractului fiind de 101.952 euro inclusiv TVA.

Contractul prevede ca firma care realizeaza planul de marketing sa ofere Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului un Studiu de marketing - plan de marketing pentru Bucuresti, format din doua produse: Planul strategic, care defineste strategiile generale de marketing, strategia de pozitionare, portofoliul de produse, publicul tinta, pietele geografice, distributia si modul de comunicare si Planuri operationale pentru produsele turistice cele mai importante oferite de municipiul Bucuresti ca destinatie turistica, precum si un plan operational integrat. Planurile trebuie sa specifice modul de implementare a programelor si sa includa manuale detaliate de executie.

Citeste si:
George Simion și-a dezvăluit logodnica: ”Are 24 de ani și s-a amuzat teribil de toate variantele de soții”
George Simion și-a dezvăluit logodnica: ”Are 24 de ani și s-a amuzat teribil de toate variantele de soții”
Președintelui AUR, George Simion, a făcut publică identitatea viitoarei sale soții printr-o postare publicată sâmbătă, 25 iunie, pe pagina sa de Facebook. Politicianul a precizat că...
Cum a fost înlocuit pe tăcute Tudorel Toader în Comisia de la Veneția. Cine îi va lua locul
Cum a fost înlocuit pe tăcute Tudorel Toader în Comisia de la Veneția. Cine îi va lua locul
Fostul ministru al Justiției Tudorel Toader a fost înlocuit din poziția de reprezentant al României în Comisia de la Veneția după ce mandatul său nu a mai fost prelungit. Mandatul lui...