Udrea vrea studiu de marketing pentru Bucuresti

Joi, 21 Aprilie 2011, ora 16:15
1153 citiri
Udrea vrea studiu de marketing pentru Bucuresti

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului cauta sa cumpere servicii de consultanta pentru realizarea unui studiu de marketing si a unui plan de marketing pentru Bucuresti, in domeniul turismului.

Finantarea planului, care va fi realizat pentru perioada 2011 - 2015, este asigurata din fonduri europene nerambursabile, prin Programul Operational Regional, axa 5, operatiunea "Crearea unei imagini pozitive a Romaniei ca destinatie turistica prin definirea si promovarea brandului turistic national", se afirma intr-un comunicat al MDTR remis Ziare.com.

Valoarea estimata a contractului de achizitie publica este de 90.000 euro fara TVA, iar procedura de achizitie este Cererea de oferta, in conformitate cu legislatia care reglementeaza domeniul achizitiilor publice (OUG nr. 34/2006, cu modificarile si completarile ulterioare si HG nr. 925/2006 pentru aprobarea normelor de aplicare a OUG nr. 34/2006).

Conditii de participare

Potrivit MDRT, ofertantii trebuie sa aiba experienta in realizarea a minimum trei planuri de marketing regional, pentru orase/municipii/regiuni care se refera la cel putin trei dintre urmatoarele piete-sursa, respectiv Germania, Marea Britanie, Franta, Austria si Italia.

Firma castigatoare va prezenta planul strategic care sa defineasca strategiile generale de marketing pentru perioada 2011 - 2015, strategia de pozitionare, portofoliul de produse, publicul-tinta, pietele geografice, distributia, comunicarea, planuri operationale pentru produsele turistice cele mai importante oferite de Municipiul Bucuresti ca destinatie turistica, precum si un plan operational integrat.

MDRT precizeaza ca cele doua planuri vor specifica implementarea programelor, vor include manuale detaliate de executie si vor descrie structura, precum si sistemul participativ de operare a planurilor.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#plan marketing Bucuresti, #elena udrea consultata minister , #ministrul Dezvoltarii si Turismului