Videanu: Elena Udrea are sanse sa ajunga la Primaria Capitalei

Luni, 26 Iulie 2010, ora 10:44
1666 citiri
Videanu: Elena Udrea are sanse sa ajunga la Primaria Capitalei

Minstrul Economiei, Adriean Videanu, este de parere ca Emil Boc va ramane la Palatul Victoria pana in 2012, iar Elena Udrea are sanse sa ajunga la Primaria Capitalei.

In cadrul unui interviu acordat Evenimentului Zilei, Videanu afirma despre proaspata sefa a PD-L Bucuresti ca are sanse sa faca o cariera politica la Bucuresti. "E un om care in momentul in care isi stabileste prioritatile si le atinge cu tenacitate", a opinat Videanu.

Printre eventualii contracandidati pe care Elena Udrea i-ar avea la investitura democrat-liberala pentru alegerile locale, Videanu il aprecieaza pe Liviu Negoita, actualul primar al sectorului 3.

"Liviu nu are nevoie sa fie presedintele organizatiei ca sa poata conduce Primaria Capitalei. El s-a concetrat mult pe actul administrativ, si parerea mea e ca bine face. As putea spune ca e unul dintre cei mai buni primari din tara, poate cel mai bun", afirma Videanu. Intrebat daca Liviu Negoita ar fi un primar mai bun decat el, Videanu a recunoscut: "Da".

"Ramanerea si a mea si a oricarui ministru si a primului-ministru in aceste functii depinde de performanta realizata in actul de guvernare. Cred ca Emil Boc are toate sansele sa ramana premier pana in 2012", a spus Adriean Videanu.

Despre situatia economica a Romaniei, ministrul este de-a dreptul optimist. "Anul viitor eu cred intr-o relansare economica. Media anului va fi peste zero. Si anul acesta se creau premisele sa atingem acel zero fatidic daca nu cresteam TVA si daca nu aveam nefericitele de inundatii", a declarat Videanu pentru sursa citata.

In ceea ce priveste proiectul Nabucco, Videanu a mentionat ca vineri, 30 iulie, va fi intalnirea de la Ankara, in cadrul careia se va parafa agreementul, care creeaza premisele inceperii constructiei.

#Videanu Elena Udrea, #Videanu Primaria Capitalei, #Videanu Nabucco , #ministrul Dezvoltarii si Turismului
Comentarii
Poza VazYleon
VazYleon
rank 5
Poza beto
beto
rank 1
daca ai dai marmura sa puna trotuare prin bucresti !!!