Ce conditii ii pune Elena Udrea lui Crin Antonescu

Sambata, 05 Iulie 2014, ora 19:30
5518 citiri
Ce conditii ii pune Elena Udrea lui Crin Antonescu
Foto: Facebook/Elena Udrea

Liderul PMP, Elena Udrea, a declarat, sambata, la Constanta, ca partidul sau va sprijini candidatul PDL si PNL in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, dar a spus ca acest lucru "depinde de ce isi asuma" candidatul.

Totodata, liderul Partidului Miscarea Populara a spus ca, daca va fi Crin Antonescu candidatul PDL si PNL la prezidentiale, atunci el va trebui sa se dezica de ceea ce s-a intamplat in vara lui 2012 pentru a beneficia si de sustinerea PMP, transmite Mediafax.

"Daca ar ajunge domnul Antonescu, cel care a fost partas la lovitura de stat de acum doi ani si toata lumea se face ca a uitat ca domnul Antonescu era cel care trona la Cotroceni presedinte interimar dupa ce-l daduse afara din palat pe Traian Basescu printr-o lovitura de stat parlamentara data in trei zile, deci daca domnul Antonescu ajunge in turul doi, ca sa obtina votul nostru macar atat trebuie sa faca, sa se dezica de ceea ce s-a intamplat in acea perioada, sa se dezica si sa regrete asocierea si parteneriatul cu Victor Ponta", a spus deputatul de Neamt.

PMP, dupa alegeri: Udrea l-ar sustine pe Antonescu la prezidentiale, Papahagi vrea sefia partidului

De asemenea, Udrea a subliniat ca aceeasi atitudine va trebui sa o aiba orice candidat care ar veni din PNL, nu doar Crin Antonescu.

Totodata, liderul PMP considera ca Antonescu nu se mai afla alaturi de Victor Ponta nu din cauza ca ar avea o viziune diferita de a acestuia, ci pentru ca premierul nu il sustine la alegerile prezidentiale.

Atacuri la Blaga si la PDL

Nu in ultimul rand, Elena Udrea a criticat decizia PDL de a fuziona cu PNL, amintind de declaratiile prin care Vasile Blaga spunea ca va lupta pentru democrat-liberali pana la capat.

"Din incapacitatea domnului Blaga de a mai oferi un viitor acestui partid, el se multumeste cu orice functie in partidul viitor doar sa mai ramana, sa mai conteze acum, la final de cariera, in loc sa lase PDL-ul sa mearga mai departe, sa renasca si sa-si duca traditia de partid invingator mai departe. Au pierdut alegerile, au promis 25 la suta, 20 la suta si au luat 12 la suta.

La plecarea mea au spus 'foarte bine ca a plecat Udrea, acum in sfarsit PDL va creste, va lua 30 la suta'. Uitati ca a luat 12 la suta si actuala conducere nu are nicio solutie pentru PDL asa ca prefera sa se predea PNL-ului, iar PNL de ce sa nu ia, de cand isi dorea PNL sa faca PDL sa dispara. In 2012, domnul Antonescu spunea lucrul acesta, 'sa facem sa dispara acest PDL'. Uitati ca-i reuseste. De ce sa nu absoarba PDL-ul daca li se ofera pe tava?", a acuzat Elena Udrea.

Liderul PMP a vorbit si despre scandalul de coruptie in care a fost implicat fratele presedintelui, spunand ca Traian Basescu a demonstat ca este un adevarat om de stat si ca isi duce mai departe lupta pentru independenta Justitiei. Totodata, Udrea nu crede ca acest scandal va afecta PMP.

Elena Udrea explica de ce nu se va reunifica dreapta (Video)

"Vorbim de terte persoane care nu aveau legatura cu PMP, nu au legatura nici cu presedintele mai mult decat ca una din persoane este din familia presedintelui si in plan personal e o situatia dificila pentru presedinte, dar in planul statului, al institutiilor pe care presedintele le sustine, in planul functionarii justitiei, Traian Basescu a dat un test pe care nimeni nu vrea sa-l dea, un test trist, dar l-a trecut cu brio", a mai spus deputatul.

Elena Udrea a fost prezenta, sambata, la Constanta, la alegerile pentru conducerea organizatiei judetene a PMP, iar la iesirea din cladirea unde a avut loc evenimentul a fost apostrofata de un barbat. Acesta i-a reprosat fostului ministru al Turismului ca i-a taiat pensia si a amintit si de alte masuri ale Guvernului Boc, din care Udrea a facut parte.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#Elena Udrea PMP sustinere Antonescu, #Udrea Antonescu dezicere Ponta, #Udrea candidat prezidentiale 2014 , #Partidul Miscarea Populara
Comentarii
Poza Qui Bono
Qui Bono
rank 4
Nuti vrea ministerul Turismului