Ziare.com

Udrea: Nemultumitii din PDL pot veni alaturi de Partidul Miscarea Populara

Vineri, 18 Iulie 2014, ora 22:40

   

Udrea: Nemultumitii din PDL pot veni alaturi de Partidul Miscarea Populara
Presedintele Partidului Miscarea Populara (PMP), Elena Udrea, a declarat vineri, la Sinaia, ca "nemultumitii" din PDL sunt bineveniti in randurile formatiunii pe care o conduce, pentru a continua impreuna construirea unui nou proiect politic de dreapta, dar si pentru a continua reformele incepute in ultimii zece ani alaturi de Traian Basescu.

Elena Udrea a mentionat ca are semnale clare ca in randul PDL exista multi membri nemultumiti de noul drum politic al partidului.

"Sunt multi nemultumiti in PDL, mai ales de cand se discuta despre contopirea cu PNL, care nu sunt de acord cu acest drum pe care a pornit partidul. Am fost contactata, am avut discutii cu fosti colegi din PDL, oameni care nu sunt multumiti de situatia in care se afla partidul. Nu toata lumea se bucura de disparitia PDL (...)

Se intampla ca si din partidul nostru sa plece unii, sa vina altii (...) Noi am vrea ca cei care raman alaturi de noi sau care vin sa creada cu adevarat in proiectul acesta. Nu ne intereseaza sa vina oportunisti sau sa ramana oportunisti, ci vrem sa ramana oameni care chiar cred ca putem construi un proiect politic puternic, care sa insemne continuarea unor reforme incepute in ultimii zece ani impreuna cu presedintele Traian Basescu, continuarea unor eforturi extraordinare pentru independenta justitiei, pentru depolitizarea institutiilor statului" a declarat Elena Udrea la Sinaia, unde se desfasoara Colegiul National al PMP.

Cat priveste plecarea la PNL a conducerii PMP Timis, Elena Udrea a declarat ca in aceasta organizatie urmeaza sa aiba loc alegeri, iar pana atunci interimarul va fi asigurat de Daniel Funeriu, care a candidat in acest judet pentru un mandat de deputat.

Sursa: AGERPRES

Articol citit de 4037 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
18 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

"Nemultumitii din PDL pot veni alaturi de PMP". OK

Dar nemultumitii din PMP, unde pot sa se duca, doamna Nuti?

 

Dna Udrea, Alta sansa nu ai

Costumul alb si tocurile 'nalte
Doi oameni nuli, la tine va atrage
Ori vrei a dovedi contrariul indata
Basescu e slabit, tu PNL-ul-agata!

 

Stupidă invitatie!

Si in pmp ce să facă,să clocească ouăle lui Băsescu din care să iasă pmp-isti vii?"Ouăle"de la fermă...
Nici Băse-care l-a avut pe Ponta la Cotroceni si ca musafir si ca elev prins cu multe lectii neinvătate!-
si nici Udrea nu VOR să priceapă c-au pierdut prilejul de a mai fi in miezul alternativei de dreapta ce se
căzneste să se nască,ca o obligatie pentru poporul roman,nu pentru două personaje ce se cred lideri unsi
de CERURI!
Ce de naivi portoseci pe forum...Ca ciupercile după ploaie!

 

Eu cred ca ceva e sec la tine! Nu spui ce....

Portosecii sunt obsesia acelei parti din tine, care a secat si numai are putere de discernamant.

Cine ar fi pentru tine miezul alternativei, in jurul caruia sa se reconstruiasca un Stat de drept, o democratie adevarata,o justitie independenta, etc, etc...

Nu cumva tocmai cei care au demonstrat contrariul in ultimii ani? Adica Tariceanu, Antonescu, Fenechiu, Vosganian, Chitoiu, Rusanu, Orban, Ghise, Iliesiu, Norica Nicolai, Busoi, Uioreanu, Calimente, Becali, Petre Roman, Mircea Diaconu, Daniel Barbu, Hasoti si pot nominaliza inca vreo 200 de aplaudaci din Delegatia permanenta,"organul"conducator, iubit si democrat al PNL!!!
Nu realizezi, "Bade" in ce postura ingrata te situezi??? Tot din cauza acelei parti amintite...

ADEVĂRUL ESTE RELATIV. Important este ca pe

certitudini concrete, raționamente corecte și intuiții curajoase, să ai acea flexibilitate, care oricat de partinic ai fi, in ceia ce privește interesul național, binele comun și in cazul nostru CONSTRUCȚIA ADEVĂRATEI DREPTE, intr-un PARTID NOU, asta pentru nu merge altfel, ca singura alternativă in stare să ea puterea politică și executivă, din mana unei autointitulate CLASE POLITICE, oferind posibilitatea ca Țara Noastră să aibă o conducere de centru-dreaptă, bună și capabilă să o conducă pe CALEA DREAPTĂ, fapt care trebuia să se intample imediat după 1989.
In ce privește pe TRAIAN BĂSESCU, nu am vrut și dorit, altceva, decat să facă tot posibilul pentru a rămane in percepția romanilor, ca cel mai bun Președinte. Acest calificativ il putea atinge, mai mult și mai ușor, dacă cei ca noi ii ceream "să se ocupe de a fi un bun Președinte, pentru oricare dintre romani", iar noi ne implicam serios, competent și eficient in unificarea și construcției dreptei.
Altfel, nu a făcut altceva decat să de-a apă la moară, useliștilor, dar și unui electorat ușor de indus in eroare.
Inființarea Fundației MP, m-a atras imediat, dar și repede m-a făcut să stau in așteptare să se limpezească apele, mai ales că m-a deranjat faptul cand fel și fel de oportuniști erau pur și simplu puși in frunte, unii dintre ei adevărate "baloane politice".
Știu, lucrurile se rezolvă in timp și apele se limpezesc, dar CLASA POLITICĂ, care nici măcar nu poate să se reinnoiască și să se reformeze, ba chiar nici nu ar vrea, le tulbură mereu, știind bine că numai așa se mențin și conduc jocul putere-opoziție, fapt pentru care TREBUIE SĂ TRECEM HOTĂRÂT LA LUPTĂ POLITICĂ, PENTRU A SALVA ROMÂNIA, pentru că chiar așa se pune problema.
Dar acum trebuie să ne ocupăm ca cel care i-am spus cand nici domnia sa nu se gandise, că l-am propus public, drept CANDIDAT UNIC, LA FUNCȚIA DE PREȘEDINTE - CRISTIAN DIACONESCU, pentru ca așa trebuie să fie.
Și acest start, dar și parcurs de pană acum, a inceput cu stangul, așa cum a inceput "unificarea dreptei" și construcția PMP, pe care-l vreau neapărat ca cel puțin făcand parte din ceia ce numim DREAPTA ADEVĂRATĂ.
Acest Proiect Politic, mă cheamă și eu sunt prezent, dar am și ce spune.
Aici se situează lupta mea și nu trebuie să fie legată de o persoană sau alta, indiferent cine este ea.
Ce facem impreună, ca oameni și chiar partide, nu facem pentru noi, facem pentru țară și romani, iar noi suntem ai țării și ai romanilor, suntem in slujba lor.
Numai uniți și impreună, vom face Romania Bună!

Noi, cu noi !!!

Pentru toti care o critica pe Elena Udrea:

Spuneti ce-i reprosati Elenei Udrea si ce ilegalitati a comis.
Asa numai ca sa spui ca e nu stiu cum, ca a facut nu stiu ce, dragii mei sa avem pardon, eu va consider cat de cat cititi si scoliti, nu dati impresia ca santeti votanti PSD.Va rog veniti cu dovezi.

 

Atata timp, cat APELE SUNT TULBURATE, numai ca aceiași oportuniști

politici, să PESCUIASCĂ IN APE TULBURI, este normal să aibă loc migrația politică, mai ales de la PD-L (cat mai e și ce mai e), către PMP, deoarece se știe bine, că 50% dintre ei au votat-o pe ELENA UDREA, ca Președinte PD-L.
S-a observat și se observă, că din PMP, PLEACĂ OPORTUNIȘTII, fie ei și intelectuali, care n-au dovedit sub nici o formă că ar putea deveni oameni politici, deși au fost cocoțați in cele mai inalte poziții și ținuți mereu la prezidiu, asta chiar in detrimentul altora, mai potriviți și mai valoroși politic.
Imediat cu a fost vorba de munca politică adevărată, dar mai ales cand au văzut că nu au fost aleși, au părăsit "corabia" in plină furtună și s-au anunțat că "se pun la dispoziția dreptei", mai bine zis la dispoziția celor care-și spun că sunt dreapta. Chiar nu mai pot păcăli pe nimeni și cu atat mai puțin electoratul de dreapta, cel adevărat, situat in zona celor aprox. 70% care demult nu mai dau votul celor care numai s-au poziționat pe dreapta, din pragmatism , oportunism politic, fără a fi de dreapta și cu atat mai puțin echipelor lui Blaga și Johannis, NIȘTE BLATIȘTI, in toată regula, cu adversarul "de moarte" al dreptei adevărate, PSD-ul lui Iliescu, condus de unul ca Ponta, azi.
Personal, nu-i pot considera, azi de dreapta, pe aceștia, impreună cu cei care le țin trena, crezand că le va veni randul la "ciolane", mai ales pentru faptul că intr-o grabă destul de suspectă, AU DAT CU PICIORUL, deliberat, la șansa pe care a avut-o dreapta de a renaște și a se putea construi dacă re reușea MASA ROTUNDĂ, la care trebuia să participe și să iasă unificați, toți liderii partidelor de centru dreapta, mici mari, parlamentare și neparlamentare și impreună să CONSTRUIASCĂ DREPTA ADEVĂRATĂ, cu infuzia necesară de oameni noi și potriviți.
Așa se face că numai 1/2 din PD-L și numai 1/2 din PNL, comasați, uzurpă și face ca toate bunele intenții și oportunități, reale de fel, dar foarte posibile, riscă să nu poată fi puse rol, după urgența lor, pentru SALVAREA ȚĂRII ȘI A DREPTEI, prin simplu fapt că EXCLUD ABUZIV, oameni și partide, care mai degrabă ei și ele sunt mai in drept de a construi dreapta, fie și numai pentru faptul că au ințeles cum, cu cine și pe ce criterii trebuie construită dreapta-in jurul interesului național.
Apreciez pe toți cei, care cu toate tentațiile pe care le flutură cei care sau comasat in Modrogan, nu se dau bătuți, precum Baconschi, Papahagii și alții asemenea, dar mai ales ca MRU, care a intrat cu o așa viteză in "gura lupului", simțind repede că este os de ros și că nu are nimic de a face cu ceia ce inseamnă un luptător adevărat pentru cauza dreptei, probabil că și-a dat seama că niciodată n-o s-o poată bate electoral pe ELENA UDREA.
Noi, cu noi !!!

 

Bravo, Iancule ! 5 stele !

Felicitari pentru text, amice ! Esti tare !

@Iancugheorghe, super-comentariu!!! Nota 10.

Ai reusit sa faci o analiza pertinenta, foarte corecta, la obiect si argumentata. Aproape ca nu mai am ce adauga.

Ma intreb totusi, de ce ti-a trebuit atata timp sa vezi adevarul? Daca iti aduci aminte, cand eu vorbeam exact la fel, iar Dta, Dle @iancu te razboiai cu Basescu???

Dar mai bine mai tarziu decat niciodata. Ai ajuns la concluzia, insfarsit, ca ceva sanatos nu se poate construi decat in jurul lui Basescu-Udrea si nicidecum alaturi de Antonescu- Blaga. Acestia din urma mimeaza statul de drept si au gandul doar la salvarea pielii proprii! A lor si a celor cu probleme de tot felul.

De la ce Komsomol veniti dom'le Iancu?

Nu mai stiti sa puneti punct si asa treceti la linie?
Spuneti toate astea fara sa respirati?
Poate ca aveti dreptate in comentariu, dar sinteti imposibil de citit.

"PMP rămane singura formatiune de centru-dreapta din Romania care

... isi asumă protejarea statului de drept, independenta Justitiei, depolitizarea institutiilor statului si cresterea nivelului de trai al oamenilor."
Elena Udrea

 

Vor veni deoarece nu se lasa vanduti la bucata de vames

Cum sa nu plece din fostul PDL adevarati PDL-isti? Ar insemna sa se lase vanduti la bucata de Blaga, ori asa ceva este jignitor, de neinchipuit! PDL nu este al lui Blaga-de la el de acasa- asta n-a inteles si iata cum l-a desfiitat desi, promitea ca-l va duce pe culmi! A facut un rahhat turcesc, a rams cu imnul! Din toata gloria PDL, Blaga i-a lasat NUMAI cu IMNUL!!!! Si tot ei tin coada pe sus, crezand ca pacalesc electoratul si ca Blaga o sa scape in viitorul apropiat de judecata celor din PDL! Niciodata, totul se plateste in fata electoratului de centru-dreapta care este inteligent si judeca permanent cu mintea din dotare. Ma bucur ca Elena Udrea lasa o usa deschisa pentru ei, in fond sunt colegii ei, nu s-au despartit decat de niste denuiri de partide pentru ca asa a vrut vamesul uzurpator.

Udrea: Nemultumitii din PDL pot veni alaturi de

pmp(am scris cu litere mici,caci un partid de 6% doar atita merita),iar nemultumitii din pmp pot merge la PDminusL so iaca asa sa facut rotatia cadrelor!!!!

Tupeu la maxim!

Udroica confirmă că a făcut un partid numai din traseiști!

Duel de la distanta

Nu este vorba despre o vanatoare contratimp cand se discuta de atragerea de membri noi din alte formatiuni politice, ci de sansele fiecaruia de a reusi aceasta...si nu e vorba de oameni foarte importanti, ci scopul final este NUMARUL lor...se pare ca aici PMP este avantajat mai ales de nemultuirea membrilor simpli fata de hotararile de la Centru ale vamesului Bleaga de a trece nepasator peste vointa lor, iar asta nu se prea iarta...cred ca Elena Udrea va avea castig de cauza in acest " duel " de la distanta, iar candidatul la prezidentiale ( care va fi el pana la urma ) va avea procente in plus in batalia importanta din noiembrie...Acest Colegiu National al PMP a fost binevenit...sper ca acolo s-au discutat multe chestiuni foarte serioase care se vor si implementa !

Alles klar! : rubrica laudaturii proprii ...

Silvia_H, Christiann80 & Fanfan la tulippe aka Cele 3 Craiese de la Ple$koy.

Bre hai mai schimba si matale flashneta, ca mi s-a urat de Lenutza lu' Base si PeEmPeaua voastra, cea plina cu tot felul de ratatzi de pe la alte partide, ele insele niste glume pro.aste in peisajul politic romanesc :-))

Da, mah Silvio! Vazui ca te-ai mutat cu clantza la PMP

Udrea & "Cimitiru' Elefantzilor PDL" :-))
M;ah Silvio, chiar nu vrei sa pricepi ca Udrea-i complet out-of-business si PMP-ul un Frankenstein nascut mo.rt?

felicitari GasProm!

Personal m-am saturat de flasnete, oriunde mai incearca ca innoade cate o melodie scartaita!

Fel de fel de ratatzi politic, migrand pe la toate formatiunile politice, pretendenti cu caracter asemanator figurilor lui nenea Iancu Caragiale, batandu-se cu caramida-n piept pana ajung la ciolane, figuri mai vechi sau mai noi de dupa dec.'89 frecand scaunele cu posterioare din ce in ce mai lascabaiate.

....da' eu cu cine votez? vb turmentatului in fata urnei din aceasta toamna!.....


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor