Elena Udrea ar putea candida la presedintie "din datorie"

Joi, 14 August 2014, ora 10:56
3198 citiri
Elena Udrea ar putea candida la presedintie "din datorie"
Foto: Facebook Elena Udrea

Presedintele Partidului Miscarea Populara, Elena Udrea, a intervenit in scandalul declansat de contestarea candidaturii lui Cristian Diaconescu la presedintie, cu o declaratie din care se poate intelege ca isi doreste sa candideze.

"Poti totusi sa vrei sa o faci (sa candidezi la presedintie, n.r.) pentru ca te consideri cel mai potrivit Presedinte pentru tara, din dorinta de a atinge acest maxim al luptei politice, din orgoliu, sau din datorie fata de un proiect... mai ales cand esti liderul lui etc.", a scris Elena Udrea pe Facebook, intr-o postare extrem de ambigua.

"A candida la Presedintia Romaniei, in mod serios, este un proiect greu de dus: efort fizic urias, expunere totala in fata atacurilor celor mai murdare si nedrepte, bani cheltuiti, riscul de a-ti incheia cariera politica etc", sustine presedintele PMP.

Revolta in PMP Elena Basescu o ataca pe Udrea: Interzice strangerea de semnaturi pentru Diaconescu

"Recomand deci celor care s-au aprins cu privire la candidatul PMP sa se calmeze putin... ", se incheie postarea Elenei Udrea, fara sa se inteleaga in mod clar daca il sustine pe Cristian Diaconescu sau nu.

Cristian Diaconescu, fost consilier al presedintelui Traian Basescu si candidat oficial al PMP la presedintia Romaniei, este contestat de unul dintre apropiatii Elenei Udrea, presedinta organizatiei de femei a PMP, Ruxandra Dragomir.

Aceasta a sustinut ca Diaconescu are probleme cu notorietatea si nu poate strange semnaturi suficiente pentru a-si sustine candidatura. Declaratia ei a fost urmata de o interventie a Elenei Basescu care a sustinut ca Elena Udrea a interzis filialelor PMP sa stranga semnaturi pentru Diaconescu.

A.V.

Citește și:
Europarlamentar român despre țara care ne blochează intrarea în Schengen: ”Poziția este discriminatorie”
Europarlamentar român despre țara care ne blochează intrarea în Schengen: ”Poziția este discriminatorie”
Europarlamentarul Eugen Tomac afirmă că poziţia de la acest moment a Austriei în cazul accederii României în spaţiul Schengen este una discriminatorie, iar în cazul în care, pe 8...
Ce spune Ilie Bolojan despre candidatura sa la Primăria Capitalei
Ce spune Ilie Bolojan despre candidatura sa la Primăria Capitalei
Președintele Consiliului Județean Bihor, liberalul Ilie Bolojan, spune că „nu se pune problema” să candideze la Primăria Capitalei, relatează Bihoreanul. El a fost inclus de PNL în...