Elena Udrea explica de ce nu se va reunifica dreapta (Video)

Marti, 27 Mai 2014, ora 14:39
3126 citiri
Elena Udrea explica de ce nu se va reunifica dreapta (Video)
Foto: Facebook/Elena Udrea

Deputatul Elena Udrea sustine ca partidele de centru-dreapta nu se vor uni pana la alegerile din toamna din cauza ca exista resentimente intre liderii politici.

"Partidele de centru dreapta nu se vor uni. Nu pana la alegerile din toamna. Sunt prea mari resentimentele personale ale liderilor si prea slabe caracterele pentru a le depasi, fie si in ideea mareata de a invinge PSD-ul la prezidentiale.

In plus, incapacitatea politicienilor de a genera un proiect comun este dublata de frustrarile si parti pris-urile jurnalistilor si analistilor de dreapta, care fac exact ce critica la liderii politici: unitatea dreptei, dar cum vrem noi si in jurul cui vrem noi", a scris Elena Udrea, pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, deputatul de Neamt a spus ca "nu mai crede ca este posibil" ca o reunificare a dreptei sa se produca, ci poate doar "o intelegere punctuala pentru turul doi al prezidentialelor".

"Merge si asa, pana la urma, dar macar hai sa vedem fiecare barna din ochiul propriu inainte de a vedea paiul din ochiul celulilalt!", a conchis Elena Udrea.

#Elena Udrea unificare dreapta politica, #Elena Udrea dreapta politica orgolii, #orgolii lideri unificare dreapta , #Partidul Miscarea Populara