Se strange latul, doamna Udrea. Il simtiti?

Autor: Dragos Dragoteanu - antreprenor
Vineri, 21 Noiembrie 2014, ora 11:20
4046 citiri
Se strange latul, doamna Udrea. Il simtiti?

Vine valul! Sesiunile prelungite de shopping s-au terminat. La DNA nu s-au facut reduceri la anchete de "Black Friday".

Poporul savureaza transmisiile non-stop la televizor. Doamna Udrea s-a pitit de media si nu mai iese in public decat insotita de Aurelian Pavelescu si Traian Basescu. Impreuna formeaza cei "trei muschetari" ai PMP.

Oameni apropiati presedintelui PMP stau la coada la DNA, mai ceva ca romanii din diaspora la vot. Sa o luam in sens invers... Sa faci shopping la Paris cu sefa DIICOT - Alina Bica - si apoi s-o vezi incatusata nu e frumos.

Sa-ti vezi fostul sot dupa gratii, Dorin Cocos, dupa ce a facut atatea pentru cariera ta, poate fi un mic soc. Sa pui pe lista candidatilor la europarlamentare un deputat - Florin Popescu - si sef de campanie al partidului, iar apoi sa-l vezi anchetat tot de DNA nu cred ca e placut.

Dar, dupa doua rateuri electorale, europarlamentarele si prezidentialele, viata a mers frumos inainte pentru Elena Udrea. Chiar in ziua votului din 16 noiembrie, liderul PMP nu s-a abtinut de la o noua calatorie la Paris. Intre doua cumparaturi, si o baie de multime la coada la ambasada, a facut selfie-uri si postari pe Facebook. Toate probabil ca dau bine la publicul avid de senzational ieftin.

Din pacate, DNA lucreaza si nu mai tine cont de nume, functie, grad, statut si notorietatea celor pe care-i ancheteaza. Se pare ca noua "achizitie" Gheorghe Stelian face parte din cunoscutii Elenei Udrea. Si mai sunt si altii. La fel ca doamna Alina Bica si Dorin Cocos, aceste persoane este posibil sa stie multe din secretele reusitelor in cariera doamnei Udrea. In opinia mea, aceste persoane nu sunt straine de aspecte esentiale din viata politica a liderului PMP si pot duce la noi piste de anchetat.

Fanii PMP nu realizeaza inca ce mare e "gradina" de la DNA si cati pot sari gardul pentru a se autodenunta. Singura mea intrebare, ca simplu votant, este: de unde isi castiga existenta politicieni ca doamna Udrea? De unde atatia bani pentru calatorii scumpe, cumparaturi de lux, publicitate electorala in exces, salarii la partid etc. Cu cat si pentru ce sa te sponsorizeze cineva, daca nu-l ajuti concret intr-o problema oarecare, dar foarte importanta pentru el?

Una e sa sustii pe cineva din simpatie sau oficial si alta e sa conditionezi o sponsorizare, asteptand sa ti se intoarca serviciul. Lasand organele statului sa-si faca datoria, odata asigurata independenta Justitiei in urma alegerilor, vom afla cu siguranta unde si de ce s-au creat atatea "prietenii" politice.

In momentul in care si-a instrainat si ultima casa din dotare, nu cu mult timp in urma, dupa parerea mea, doamna Udrea a deschis singura "cutia Pandorei" pentru procurori. De aici inainte, vorba sefei DNA - doamna Codruta Kovesi - "putem sa ne asteptam la orice". Pe Elena Udrea o singura femeie a reusit sa o intreaca recent in politica, facand furori prin interventiile ei: Gabriela Vranceanu Firea. Si lucrul asta l-a simtit cel mai bine Victor Ponta.

Autorul nu este implicat politic si nu are nicio functie publica

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban a fost ales, sâmbătă, 20 aprilie, preşedintele partidului Forţa Dreptei la primul Congres al formaţiunii, adunare la care au participat, la Palatul Parlamentului, peste 1.200 de...
Ciolacu a făcut marele anunț. Ce se întâmplă cu candidatul alianţei PSD - PNL la Primăria Capitalei începând de luni
Ciolacu a făcut marele anunț. Ce se întâmplă cu candidatul alianţei PSD - PNL la Primăria Capitalei începând de luni
Medicul Cătălin Cîrstoiu este, în acest moment, candidatul alianţei PSD+PNL la Primăria Capitalei, a declarat sămbătă, 20 aprilie, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu. Luni, 22 aprilie,...
#Elena Udrea DNA, #Alina Bica retinuta DNA, #Elena Udrea Alina Bica Paris, #Dorin Cocos arest , #Partidul Miscarea Populara