Nereguli la petitia PMP: Udrea anunta o plangere penala impotriva lui Ponta pentru amenintare (Video)

Duminica, 27 Aprilie 2014, ora 13:34
5142 citiri
Nereguli la petitia PMP: Udrea anunta o plangere penala impotriva lui Ponta pentru amenintare (Video)

Deputatul PMP Elena Udrea a facut duminica o serie de declaratii privind neregulile gasite de Corpul de control al prim-ministrului in cazul listelor cu semnaturi depuse intr-o petitie colectiva a lui Florian Daniel Geanta, membru al Partidului Miscarea Populara, "impotriva introducerii accizei la combustibil".

Elena Udrea l-a acuzat pe Victor Ponta de faptul ca i-a amenintat pe romanii care sunt impotriva scumpirii pretului la carburant. Deputatul PMP a spus ca cei care au semnat listele se tem pentru viata lor, pentru ca spun ca au fost verificati de guvern.

"Noi am fost sunati la partid de oameni care au spus ca au fost verificati de Guvern si se tem de ceea ce li se poate intampla, pentru ca si-au dat datele persoanele. Daca teroarea este mijlocul prin care Victor Ponta vrea sa conduca aceasta tara, atunci de teroare va avea parte prin plangerile noastre la Parchet", a spus Udrea.

"Cum si-a permis Corpul de control sa cerceteze niste oamenii care au semnat impotriva introducerii accizei la combustibil? Nu este treaba Guvernului sa cerceteze oamenii care isi permit sa se opuna activitatii lui", a declarat Elena Udrea, adaugand ca aici este vorba de un caz diferit fata cel al alegerilor.

Petitia PMP impotriva accizei la combustibil ajunge la Parchet: 99% din semnatari nu pot fi identificati

In aceste conditii, PMP va depune la Parchet o plangere penala impotriva lui Victor Ponta.

"Vom depune o plangere penala pentru amenintare la adresa celor care si-au permis sa semneze impotriva Guvernului", a spus Elena Udrea.

In cazul alegerilor, exista legi privind organizarea acestora, in timp ce intocmirea acestor liste privind introducerea accizei la combustibil nu cade sub incidenta niciunei legi.

Aceste semnaturi au fost stranse in special de tineri, "care nu fura ca baronii locali ai PSD-ului si nu sunt obisnuiti nici cu plagiatele, ca Ponta", a spus deputatul PMP.

Oamenii nu sunt verificati cu buletinul, studentii nu si-au permis sa ii verifice pe acestia si s-au bazat pe buna lor credinta, a mai spus Udrea.

"Victor Ponta vrea o tara in care nimeni sa nu ii spuna ca guverneaza prost", a declarat Elena Udrea.

Deputatul a mai explicat ca daca exista persoane decedate care se regasesc pe liste, se va verifica in interiorul partidului cine s-a ocupat de intocmirea lor.

Elena Udrea a mai spus ca Ponta vrea sa castige alegrile prin teroare si folosirea banilor statului si l-a numit "strigoi al clasei politice".

Citeste si:
Cum l-a resuscitat PSD pe ministrul-clovn din epoca Dragnea. Petre Daea a fost vajnic membru al PCR timp de două decenii
Cum l-a resuscitat PSD pe ministrul-clovn din epoca Dragnea. Petre Daea a fost vajnic membru al PCR timp de două decenii
Petre Daea a fost votat miercuri, 6 iulie, de către membrii PSD pentru portofoliul de ministru al Agriculturii după ce Adrian Chesnoiu a demisionat din funcție ca urmare a unei anchete DNA. Daea...
Liberalii îl izolează tot mai mult pe Nicușor Dan. Condiția nenegociabilă care-i este sugerată pentru a fi candidatul PNL în 2024 SURSE
Liberalii îl izolează tot mai mult pe Nicușor Dan. Condiția nenegociabilă care-i este sugerată pentru a fi candidatul PNL în 2024 SURSE
Liberalii sunt din ce în ce mai nemulțumiți de relația cu primarul Bucureștiului Nicușor Dan. Surse politice susțin, pe de altă parte, că ar există o criză de leadership la nivelul...