Traseismul, legalizat Udrea acuza: Ponta incearca sa fure de peste tot

Miercuri, 27 August 2014, ora 18:59
2281 citiri
Traseismul, legalizat Udrea acuza: Ponta incearca sa fure de peste tot

Presedintele PMP, Elena Udrea, a declarat, miercuri, la Slobozia, ca are "o parere proasta" despre "ordonanta Dragnea de migratie a primarilor", aceasta fiind motivata de dorinta de a fi asigurate voturi in plus la alegerile prezidentiale candidatului social-democrat, Victor Ponta.

"Aceasta Ordonanta se da pentru a asigura domnului Ponta voturi in plus la alegerile prezidentiale. Dansul incearca sa fure de peste tot. A furat startul, nu intra in competitie deschis caci nu are curaj si stie ca nu are cum sa castige si atunci incearca sa pacaleasca impreuna cu domnul Tariceanu", a sustinut Elena Udrea, intr-o conferinta de presa.

ACL cere ajutorul UE si SUA in scandalul migratiei primarilor si ameninta cu greva parlamentara

Ea le-a cerut alesilor locali sa nu se lase pacaliti mergand la PSD sau PLR dupa adoptarea acestui act normativ.

"Primarii nu ar trebui sa se lase pacaliti doua saptamani pe promisiunile domnilor Dragnea si Ponta si sa merga in PSD sau PLR pentru ca odata ajunsi acolo, inteleg ca perioada este limitata, dupa care oportunitatea plecarii la alt partid se termina si vor fi pacaliti si totodata nu vor primi sprijinul de care au nevoie pentru comunitate", a spus Elena Udrea.

Udrea a mai sustinut ca aceasta Ordonanta este imorala.

"Ori spunem de la inceput ca primarii pot candida la un partid si se vor putea muta unde doresc, ori interzicem migratia politica, dar perioade din acestea de doua saptamani in care sa ne facem jocurile sunt complet imorale", a mai spus Elena Udrea.

Marti, Cristian Diaconescu, presedintele Fundatiei Miscarea Populara, a trimis o scrisoare presedintelui Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, in care atentioneaza asupra riscului fraudarii alegerilor de catre PSD, inclusiv prin adoptarea ordonantei care permite migratia alesilor locali.

Ulterior, Alianta Crestin Liberala (ACL) a trimis o scrisoare ambasadelor statelor UE si ambasadei SUA in care semnaleaza pericolul ca alegerile prezidentiale sa fie fraudate de catre PSD, atragand atentia asupra intentiei Guvernului Ponta de a permite migratia alesilor locali timp de doua saptamani.

Citeste si:
Florin Cîţu continuă "baletul" refacerii USL: "PSD vorbeşte de un armistiţiu. E un pas înainte important"
Florin Cîţu continuă "baletul" refacerii USL: "PSD vorbeşte de un armistiţiu. E un pas înainte important"
Preşedintele PNL, Florin Cîţu, apreciază că este "un pas important înainte" faptul că PSD vorbeşte de un armistiţiu pentru susţinerea noului guvern până la 1 februarie. "Dacă e...
PNL, în cădere liberă
PNL, în cădere liberă
Domnul Florin Cîțu, referindu-se la “zvonul” că PNL ar fi refăcut pe sub masă USL 2.0, își asigură electoratul, deja buimac de deciziile luate până acum, că „mergem (cu noul guvern...
Sursa: AGERPRES