Udrea, atac dur la MRU: Dai semnal ca esti un oportunist

Luni, 07 Iulie 2014, ora 20:24
4888 citiri
Udrea, atac dur la MRU: Dai semnal ca esti un oportunist
Foto: Elena Udrea/Facebook

Presedintele PMP Elena Udrea l-a atacat luni pe fostul premier PDL Mihai Razvan Ungureanu transmitandu-i ca mesajul pe care el il da electoratului este ca e un oportunist care se dezice de un lucru pe care in trecut l-a sustinut - presedintele Traian Basescu.

"Saptamana trecuta, domnul Ungureanu a gasit de cuviinta sa se dezica de presedinte pentru ca, se intampla tuturor ca cei care sunt consultanti politici sa le recomande sa duca un altfel de demers (...) la sfarsit de mandat, de separare, de dezicere de presedinte, presupun ca domnul Ungureanu a cedat la astfel de recomandari, l-am vazut in foarte multe ipostaze dezicandu-se de Traian Basescu.

Nu poti sa te dezici de valori pe care le-ai sustinut in trecut, daca le-ai sustinut din convingere (...), daca te dezici inseamna ca dai semnal catre electorat ca esti un oportunist, ca spui ceea ce este nevoie sa spui pentru a profita de o anumita ocazie", a spus Udrea, potrivit Mediafax.

M.R.Ungureanu, atac la Elena Udrea: Cum s-a ajuns sa impartiti certificate de basism?

Aceasta sustine ca declaratiile lui Ungureanu sunt facute in incercarea acestuia de a intra in proiectul de unificare a dreptei.

"Vedem astazi ca unii incearca sa intre in proiectul de unificare a dreptei si ma refer la domnul Ungureanu, motiv pentru care vrea sa plateasca un pret, pretul fiind sa ma atace pe mine si sa-l atace pe presedinte. Deci cred ca nu este nevoie sa ne certam intre noi, dar pe de alta parte electoratul trebuie sa stie ce reprezinta fiecare de fapt", a spus Udrea, intrebata in legatura cu faptul ca liderul FC i-ar fi cerut sa se retraga.

Sefa PMP a facut referiri si la fuziunea PDL-PNL si a subliniat ca, la fel ca in parabola "Fiului risipitor", cei care au fost ajutati de Traian Basescu acum se leapada de mostenirea sa.

Udrea raspunde scrisorii lui MRU: Basescu v-a NUMIT in toate functiile pe care le-ati ocupat

"Eu inteleg ca pentru unii nu conteaza mostenirea lui Traian Basescu, inteleg din declaratiile liderilor ca PDL si PNL fac aceasta fuziune impotriva presedintelui, deci nu-i intereseaza nici mostenirea presedintelui, nici electoratul lui Traian Basescu.

Pe noi cei de la PMP ne intereseaza si electoratul presedintelui si mostenirea presedintelui, dar e ca in 'Fiul risipitor', daca pleci nu-ti pasa de mostenire si demonstrezi ca nici nu ti se potriveste, dupa aceea degeaba plangi dupa ea", a mai spus Udrea.

Mihai Razvan Ungureanu, presedintele Forta Civica, i-a scris Elenei Udrea o scrisoare in care ii reproseaza ca a distrus sansele dreptei de a se unifica si faptul ca i-a alungat din preajma presedintelui Traian Basescu pe toti cei care au contribuit la succesele conducerii acestuia.

La randul sau, Elena Udrea i-a raspuns acestuia ca a acumulat "uriase frustrari".

#Elena Udrea atac Mihai Razvan Ungureanu, #Udrea MR Ungureanu Basescu mostenire , #Partidul Miscarea Populara