Udrea: Atacam la CCR orice lege care permite arborarea de steaguri secuiesti

Vineri, 07 Martie 2014, ora 19:42
1802 citiri
Udrea: Atacam la CCR orice lege care permite arborarea de steaguri secuiesti
Foto: Facebook/Elena Udrea

Deputatul PMP Elena Udrea a precizat, vineri, ca partidul sau va ataca la Curtea Constitutionala orice lege prin care se permite arborarea de steaguri secuiesti sau maghiare pe institutiile publice.

"Arborarea steagurilor secuiesti pe institutiile publice din Romania, acceptata prin noul program de guvernare (al PSD, UNPR, PC si UDMR - n.red.), este un pas pregatitor pentru regionalizarea pe criterii etnice. Premierul Victor Ponta da dovada de o profunda lipsa de responsabilitate si respect fata de interesele statului roman unitar si de istoria acestui neam.

Se confirma astfel ceea ce Partidul Miscarea Populara a sustinut inca de cand s-a anuntat alianta dintre PSD si UDMR: Victor Ponta a negociat in genunchi in fata reprezentantilor etnicilor maghiari. Noi vom ataca la Curtea Constitutionala orice act legislativ care va permite arborarea steagurilor secuiesti sau maghiare pe institutiile publice din Romania", a subliniat Elena Udrea, potrivit Mediafax.

Guvernul Ponta 3 da liber la arborarea steagului secuiesc (Video)

Elena Udrea a atacat in continuare noul program prezentat de Victor Ponta, deputatul sustinand ca documentul contine aceleasi promisiuni neonorate de USL.

Mai mult, ea recomanda partidelor din Opozitie sa puna la cale o motiune de cenzura.

In programul adoptat joi de Guvern s-a introdus prevederea ca va fi stabilit cadrul legal pentru ca autoritatile locale sa poata arbora steagurile unitatilor administrativ-teritorial pe care le reprezinta, numai pe institutiile proprii si impreuna cu drapelul Romaniei si cel al UE, o cerere facuta in mod expres de catre UDMR, pentru a intra la guvernare.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#PMP atacare lege arborare steaguri secuiesti, #lege arborare steaguri secuiesti, #PMP lege arborare steaguri secuiesti , #Partidul Miscarea Populara