Udrea dezvaluie cine ar trebui sa vina la sefia PMP: Nu cred ca Basescu se va inscrie in partid (Video)

Miercuri, 14 Ianuarie 2015, ora 16:29
6078 citiri
Udrea dezvaluie cine ar trebui sa vina la sefia PMP: Nu cred ca Basescu se va inscrie in partid (Video)
Foto: Facebook/Elena Udrea

Liderul PMP Elena Udrea nu crede ca Traian Basescu se va inscrie in partid si a subliniat ca la sefia formatiunii politice ar trebui sa vina "o figura noua, un om tanar, cu o cariera in spate".

"Nu am crezut niciodata ca Traian Basescu trebuie sa se faca membru de partid. Cineva care a fost atat de mare zece ani, un om politic atat de consistent, sa te intorci sa fii membru de partid, fie el si partidul pe care l-ai construit (...). Nu cred ca Traian Basescu trebuie sa se intoarca membru in partid, dar, daca ar decide lucru acesta, este binevenit si toata lumea il asteapta", a declarat Elena Udrea, intr-un interviu acordat PSnews.ro.

"Va trebui in continuare sa se implice, insa nu inregimentat intr-un partid politic. (...) Traian Basescu va fi partener in PMP categoric, nu cred ca se va inscrie in partid. Cand va veni, cand va decide sa aiba o activitate in politica este decizia domniei sale", a continuat fosta candidata la alegerile prezidentiale din noiembrie anul trecut.

Referitor la sefia PMP, Udrea a precizat ca este nevoie de un politician tanar, "o figura noua". Ea a anuntat recent ca nu va mai candida la presedintia partidului, la Congresul care va avea loc in luna februarie.

Udrea face un pas inapoi: Cel mai probabil, nu voi mai candida la sefia PMP

"Eu cred ca este o mare asteptare de clasa politica cu o imagine noua si cu un tip de actiune nou. Eu imi asum un tip de actiune asa cum asteapta acel electorat care nu a mai iesit niciodata la vot si a iesit cu speranta in 16 noiembrie, insa eu nu mai sunt o figura politica noua, sunt un om politic care a fost tocat 10 ani de zile, iar acum sunt cel mai tocat om politic.

De aceea cred si am crezut imediat dupa alegeri ca este nevioe ca PMP sa isi asume rolul de partid care face schimbarea. Ce avem: o intelegere PNL-PSD, Ponta -Iohannis, partide cu aceleasi figuri, perimate si obosite in politica, compromise... Trebuie sa facem noi pasul catre aceasta schimbare.

Si de aceea am spus ca este mult mai bine sa vina un lider de partid, o figura noua, un om tanar cu o cariera in spate si care sa dea semnalul ca PMP face o altfel de politica", a explicat Elena Udrea.

Liderul PMP a informat, luni, ca nu va mai candida la sefia partidului, la urmatorul Congres programat pentru data de 8 februarie.

"Cel mai probabil, nu voi mai candida la sefia PMP", a declarat Udrea, la B1 TV, intrebata daca se va mai inscrie in competitia pentru presedintia partidului.

Quarterly Report - evenimentul #1 pentru companii la BVB

Ciolacu, glume despre comasare. „Mi se pare că astăzi e şi Dragobetele, nu mi-a trecut în cap să-l comasez cu Sfântul Valentin”
Ciolacu, glume despre comasare. „Mi se pare că astăzi e şi Dragobetele, nu mi-a trecut în cap să-l comasez cu Sfântul Valentin”
Marcel Ciolacu a declarat, sâmbătă la conferinta judeţeană a PSD Covasna, că nu i-a trecut prin cap să comaseze Dragobetele cu Sfântul Valentin şi a explicat că a comasa alegerile într-o...
Singurul primar USR din Sibiu a trecut la PSD. „Politica bazată pe traseism, partidul lui Dragnea, Năstase şi acum Ciolacu nu are valoare”
Singurul primar USR din Sibiu a trecut la PSD. „Politica bazată pe traseism, partidul lui Dragnea, Năstase şi acum Ciolacu nu are valoare”
Singurul primar USR din judeţul Sibiu, Timotei Păcurar, împreună cu viceprimarul USR, Adrian Suciu, ambii din comuna Micăsasa, au trecut la PSD. Acest lucru a nemulțumit Organizaţia...
#Elena Udrea Basescu PMP, #Elena Udrea sefie PMP, #Elena Udrea Basescu , #Partidul Miscarea Populara