Udrea dezvaluie in ce conditii va sustine PMP un candidat comun al dreptei

Joi, 12 Iunie 2014, ora 13:05
4855 citiri
Udrea dezvaluie in ce conditii va sustine PMP un candidat comun al dreptei
Foto: Facebook/Elena Udrea

Presedintele Partidului Miscarea Populara (PMP), Elena Udrea, spune ca partidul pe care il conduce va merge pe varianta unui candidat comun al dreptei la prezidentiale, daca PDL si PNL vor sustine candidatul Miscarii Populare, respectiv pe Cristian Diaconescu.

"Nu este exclus, chiar ne-am dori sa sustinem un singur candidat al dreptei, dar asta inseamna ca PDL si PNL sa sustina candidatul nostru", a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, Elena Udrea.

Ea a spus ca, in varianta actuala, PMP va sustine candidatul dreptei doar in turul 2 al alegerilor prezidentiale.

Cristian Diaconescu, candidatul PMP la prezidentiale

"Daca candidatul nostru nu ar intra in turul 2, atunci evident ca vom sustine candidatul dreptei. Daca, in schimb, candidatul nostru va intra in turul 2, atunci este normal ca celelalte partide de dreapta sa sustina candidatul PMP", a mentionat Udrea.

In context, presedintele PMP a criticat PDL pentru faptul ca ar fi cel mai mare opozant al presedintelui Traian Basescu.

Udrea: Cristi Diaconescu nu e candidat-iepure. Are sanse mari sa castige prezidentialele

"Aceasta fuziune, alianta intre PNL si PDL s-a facut pe un proiect anti-presedinte. Culmea: cei mai opozanti fata de Traian Basescu sunt cei de la PDL. Si s-a facut cu excluderea sau marginalizarea electoratului PMP si a electoratului presedintelui Traian Basescu. Ca urmare, PMP merge pe drumul sau, care inseamna inclusiv sa aiba in turul 1 macar propriul candidat", a conchis Elena Udrea.

#Elena Udrea candidat dreapta, #PMP candidat dreapta, #Diaconescu candidat PMP , #Partidul Miscarea Populara