Udrea: Din cauza incompetentei lui Ponta, Romania este din nou aproape de recesiune

Joi, 14 August 2014, ora 14:28
2132 citiri
Udrea: Din cauza incompetentei lui Ponta, Romania este din nou aproape de recesiune
Foto: Facebook/ Elena Udrea

Presedintele PMP, Elena Udrea, considera ca Romania este "foarte aproape" de a intra din nou in recesiune "din cauza incompetentei lui Victor Ponta".

"Din cauza incompetentei lui Victor Ponta, Romania este foarte aproape de a intra din nou in recesiune! PIB-ul din trimestrul II al lui 2014 este cu 1% mai mic decat cel din primul trimestru. Avem de-a face cu un strigat disperat din zona economica: 'Demisia, Ponta!'", scrie pe Facebook Elena Udrea.

Economia Romaniei face un pas inapoi - Surpriza anuntata de INS

"Puhoiul de taxe si impozite al lui Victor Ponta, printre care cresterea accizei la combustibili impotriva careia PMP s-a batut si taxa pe stalp, au lovit economia ca un baros in moalele capului", mai sustine deputatul.

Liderul PMP explica de ce cred ca reducerea CAS, "desi o masura in principiu buna, nu este sustenabila bugetar in acest moment", precizand ca "un eventual nou vot in acest sens poate reprezenta un risc major ca Romania sa intre din nou intr-o criza profunda".

"Incompetenta economica dovedita a lui Ponta ne arata ca este extrem de important ca, dupa prezidentiale, sa avem nu numai un Presedinte care sa apere statul de drept, Justitia si sa lupte pentru depolitizarea institutiilor, ci si un Executiv nou care sa poata pune Romania pe un drum bun", a mai scris Elena Udrea.

Ponta trece cu vederea scaderea PIB-ului: Romania continua cresterea economica!

Economia a facut un pas inapoi, dupa cum arata datele publicate, joi, de Institutul National de Statistica (INS). Conform primelor estimari, produsul intern brut in trimestrul II din 2014 a fost, in termeni reali, mai mic cu 1,0% comparativ cu trimestrul I din 2014.

In schimb, premierul Victor Ponta este optimist in ceea ce priveste cresterea economica a Romaniei, anuntand ca Romania continua cresterea economica.

Citește și:
Ce spune Ilie Bolojan despre candidatura sa la Primăria Capitalei
Ce spune Ilie Bolojan despre candidatura sa la Primăria Capitalei
Președintele Consiliului Județean Bihor, liberalul Ilie Bolojan, spune că „nu se pune problema” să candideze la Primăria Capitalei, relatează Bihoreanul. El a fost inclus de PNL în...
George Simion, taxat dur după ce a cerut ca România să nu mai ajute Republica Moldova: ”Avem şi noi un mic Putin al nostru”
George Simion, taxat dur după ce a cerut ca România să nu mai ajute Republica Moldova: ”Avem şi noi un mic Putin al nostru”
Liderul PNL Iaşi, deputatul Alexandru Muraru, a criticat declaraţiile liderului AUR George Simion, prin care acesta solicită ca România să nu mai ajute Republica Moldova, susţinând că...