Udrea le cere lui Ponta si Iohannis sa isi asume CV-urile si invita la traseism: Sunteti bineveniti in PMP

Joi, 21 August 2014, ora 14:34
5390 citiri
Udrea le cere lui Ponta si Iohannis sa isi asume CV-urile si invita la traseism: Sunteti bineveniti in PMP
Foto: B1TV

Elena Udrea, candidatul la presedintie al PMP, a declarat, joi, ca nu a omis nimic in CV-ul sau, cerandu-le contracandidatilor sai sa isi asume public acelasi lucru. De asemenea, ea a spus ca nu e interesata de criticile aduse de Cristian Preda si ca nu s-a certat cu Elena Basescu.

Noul candidat la presedintie a sustinut, intr-o conferinta de presa, ca va fi presedintele care "il va trimite pe Victor Ponta acasa", a cerut ACL sa nu voteze reducerea CAS pentru ca masura nu este sustenabila in acest moment si a spus ca isi asuma public ca "niciodata" nu il va numi premier pe Victor Ponta.

"Voi propune Comitetului National Executiv sa votam decizia prin care sa ne asumam ca niciodata, cat timp in frunte vor fi Victor Ponta si reprezentantii baronilor PSD, PMP nu va face niciun fel de colaborare cu acest partid", a anuntat Elena Udrea, precizand ca doreste sa raspunda astfel celor care o acuza ca face blat cu Ponta.

Ea le-a cerut si lui Klaus Iohannis si Vasile Blaga sa isi ia acelasi angajament. "Klaus Iohannis era pregatit de o posibila viitoare colaborare cu cei de la PSD. Este nevoie de aceasta decizie la nivelul ACL, pentru credibilitatea ei, discursului de opozitie pe care incearca sa il aiba", a mai spus aceasta.

Traian Basescu: Categoric o sustin pe Elena Udrea la prezidentiale

Pe de alta parte, Elena Udrea a preluat ideea lansata de Traian Basescu in mai multe declaratii publice si a subloiniat: "nu exista nimic omis sau ascuns in CV-ul meu".

"Pentru ca exista dubii legate de corectitudinea si acuratetea unor CV-uri, ii cer domnului Victor Ponta, lui Klaus Iohannis si celorlalti sa faca aceeasi declaratie de asumare de raspundere in fata cetatenilor sau sa isi corecteze CV-urile", a mai spus ea.

Ii va dezbraca sau nu Basescu pe candidatii la Cotroceni? Dan Sova: Imi vine sa-mi iau campii

Despre traseism si realizari

Elena Udrea a refuzat sa spuna pe cineva va numi premier daca va ajunge presedinte si va reusi, asa cum a sustinut, sa darame Guvernul Ponta, dar a precizat: "voi fi capabila, ca presedinte implicat, luptator, puternic, sa generez un guvern nou, o majoritate parlamentara noua".

In context, presedintele PMP a lansat o invitatie parlamentarilor din celelalte partide, spunand ca atata timp cat traseismul nu este interzis, "pana cand se va schimba legea, toti cei care vor sa serveasca interesul national sunt bineveniti in PMP".

Intrebata care sunt atuurile sale in fata celorlalti contracandidati, Elena Udrea a raspuns "realizarile in functiile publice pe care le-am avut", provocandu-i si pe ceilalti competitori, in frunte cu Victor Ponta, sa isi prezinte realizarile, si respingand vehement toate speculatiile potrivit carora ar avea probleme cu DNA din cauza organizarii Galei Bute.

Contraatac la Cristian Preda

Pe de alta parte, Elena Udrea a declarat ca nu cunoaste si nici nu este interesata de atacurile lansate de Cristian Preda la adresa ei.

"Deloc! Nu stiu ce a scris nu stiu ce a spus. Nu ma intereseaza, domnul Preda face ce doreste datorita mie. Daca dansul crede ca asa e bine, sa loveasca in echipa care l-a trimis la Bruxelles in conditiile in care nimeni nu i-a mai oferit aceasta a doua sansa, e problema dansului", a explicat ea.

Intalnirea Udrea-Basescu: Cristian Preda, "soldat credincios", publica mesajul PMP despre "momentul istoric"

Basescu o sustine pe Udrea la prezidentiale: Reactiile fostilor sai colaboratori

Elena Udrea a spus ca este "convinsa" ca Traian Basescu va semna si pe lista ei de sustinatori, explicand ca listele cu semnaturi stranse pentru Cristian Diaconescu nu mai sunt valabile dupa demisia acestuia din PMP.

"Nu m-am certat cu Elena Basescu"

Intrebata daca s-a impacat cu Elena Basescu, dupa incidentul de acum doua saptamani, Udrea a raspuns: "Eu si Elena Basescu nu ne-am certat niciun moment. A fost un moment in care a avut informatii gresite. Am discutat cu Elena la momentul acela".

Revolta in PMP Elena Basescu o ataca pe Udrea: Interzice strangerea de semnaturi pentru Diaconescu

Rugata sa comenteze posibila eliberare din inchisoare a lui Adrian Nastase, care ar putea avea loc chiar astazi, Elena Udrea a spus mai intai: "Daca se grabeste poate candida la presedintia Romaniei".

Cum un jurnalist i-a atras atentia ca Nastase are drepturile electorale interzise pana in 2016, aceasta a recunoscut ca nu stie ce sa spuna si a afirmat ca, in principiu, fostul premier "nu ar trebui sa se intoarca in politica".

In domeniul social, presedintele PMP a vorbit despre criza sangelui in spitale si a anuntat ca PMP organizeaza sambata o "campanie de recoltare de sange" la nivel national, pentru a da un exemplu si a "linisti populatia", dupa anuntul facut miercuri de Ministerul Sanatatii.

Deficit de sange in spitale. Ministrul Sanatatii face apel la cetateni pentru donare

Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Horia Constantinescu, renunţă la funcţie după ce a devenit candidatul PSD la Primăria Constanţa. El precizează că...
Alegeri 2024. Cine sunt favoriții în viziunea lui Victor Ponta: “Oricine intră în turul doi cu George Simion, îl bate” INTERVIU VIDEO
Alegeri 2024. Cine sunt favoriții în viziunea lui Victor Ponta: “Oricine intră în turul doi cu George Simion, îl bate” INTERVIU VIDEO
Conflictele din Alianța PNL-PSD continuă deși a mai rămas puțin timp până la primul test al alegerilor. Unii candidații care și-au dorit să intre în cursa pentru Primăria Capitalei nu...
#Udrea CV Ponta, #Udrea Cristian Preda, #Udrea traseism, #Udrea campanie sange , #Partidul Miscarea Populara
Comentarii