Udrea: Nemultumitii din PDL pot veni alaturi de Partidul Miscarea Populara

Vineri, 18 Iulie 2014, ora 22:40
4319 citiri
Udrea: Nemultumitii din PDL pot veni alaturi de Partidul Miscarea Populara
Foto: Arhiva

Presedintele Partidului Miscarea Populara (PMP), Elena Udrea, a declarat vineri, la Sinaia, ca "nemultumitii" din PDL sunt bineveniti in randurile formatiunii pe care o conduce, pentru a continua impreuna construirea unui nou proiect politic de dreapta, dar si pentru a continua reformele incepute in ultimii zece ani alaturi de Traian Basescu.

Elena Udrea a mentionat ca are semnale clare ca in randul PDL exista multi membri nemultumiti de noul drum politic al partidului.

"Sunt multi nemultumiti in PDL, mai ales de cand se discuta despre contopirea cu PNL, care nu sunt de acord cu acest drum pe care a pornit partidul. Am fost contactata, am avut discutii cu fosti colegi din PDL, oameni care nu sunt multumiti de situatia in care se afla partidul. Nu toata lumea se bucura de disparitia PDL (...)

Se intampla ca si din partidul nostru sa plece unii, sa vina altii (...) Noi am vrea ca cei care raman alaturi de noi sau care vin sa creada cu adevarat in proiectul acesta. Nu ne intereseaza sa vina oportunisti sau sa ramana oportunisti, ci vrem sa ramana oameni care chiar cred ca putem construi un proiect politic puternic, care sa insemne continuarea unor reforme incepute in ultimii zece ani impreuna cu presedintele Traian Basescu, continuarea unor eforturi extraordinare pentru independenta justitiei, pentru depolitizarea institutiilor statului" a declarat Elena Udrea la Sinaia, unde se desfasoara Colegiul National al PMP.

Cat priveste plecarea la PNL a conducerii PMP Timis, Elena Udrea a declarat ca in aceasta organizatie urmeaza sa aiba loc alegeri, iar pana atunci interimarul va fi asigurat de Daniel Funeriu, care a candidat in acest judet pentru un mandat de deputat.

#Elena Udrea nemultumiti PDL PMP, #Udrea fuziune PDL PMP , #Partidul Miscarea Populara