Udrea saluta alaturarea lui Boc: Drumul il stim, vehiculul exista, ne-am urcat destui in el

Duminica, 09 Februarie 2014, ora 15:37
2318 citiri
Udrea saluta alaturarea lui Boc: Drumul il stim, vehiculul exista, ne-am urcat destui in el

Deputatul Elena Udrea, recent trecuta de la PDL la PMP, a salutat duminica la Cluj-Napoca faptul ca primarul democrat-liberal Emil Boc s-a alaturat prin Fundatia Miscarea Populara echipei presedintelui Traian Basescu si celor care au aratat ca le pasa de Romania.

"Noi stim ca impreuna putem sa convingem oamenii ca merita fiecare sa lupte pentru cauza statului de drept in tara aceasta, pentru cauza unei justitii independente, pentru cauza unei clase politice mai putin corupte, a unei societati care sa fie mai intoleranta la coruptie. Dar, sigur, aceasta necesita un efort si cred ca Miscarea Populara ca partid s-a nascut tocmai din dorinta de a raspunde acestei asteptari, asteptarea de a avea un partid politic decis sa duca pana la capat lupta inceputa de Traian Basescu si partenerii care i-am fost in tot acest timp. (...)

Miscarea Populara ca partid politic s-a nascut si din aceasta nevoie de a face diferit politica, asa cum s-a nascut din nevoia de a continua cineva reformele incepute in aceasta tara in ultimii 10 ani, modernizarea Romaniei. Si cine pot fi cei care sa duca acest demers pornit de presedintele Romaniei, Traian Basescu, mai departe si din noiembrie 2014 incolo, cine altii decat cei care i-au fost alaturi presedintelui si pana acum. Aceeasi echipa in care din acest moment s-a alaturat, prin Fundatia Miscarea Populara, si Emil Boc, o echipa care a demonstrat ca ii pasa de Romania si care asteapta alaturi pe toti cei care gandesc ca noi ca se mai poate o Romanie in care sa construim, ca se mai poate o Romanie din care sa nu vrem sa plecam", a afirmat Elena Udrea.

Ea a transmis si un mesaj.

"Aici, la Cluj, mesajul este ca drumul il stim, vehiculul exista, ne-am urcat destui in el si-i asteptam pe toti partenerii nostri si pe toti colegii nostri sa fim in acelasi vehicul care sa duca tara acolo unde asteapta toti romanii, spre mai bine", a spus Elena Udrea.

Presedintele Traian Basescu, Emil Boc, Elena Udrea si lideri ai Miscarii Populare au participat duminica la o dezbatere publica intitulata "Statul de drept - intre modelul european si realitatea din Romania", organizata de Fundatia Miscarea Populara la Cluj-Napoca.

In cadrul lucrarilor, Emil Boc a anuntat ca s-a inscris in Fundatia Miscarea Populara.

Citește și:
Ce clădiri istorice rămân fără apărare dacă PUZ Zone Protejate dispare. Nicușor Dan: ”Este complet fals ce susțin șeful ISC, Paul Racoviță și prefectul Toni Greblă”
Ce clădiri istorice rămân fără apărare dacă PUZ Zone Protejate dispare. Nicușor Dan: ”Este complet fals ce susțin șeful ISC, Paul Racoviță și prefectul Toni Greblă”
Primarul general Nicuşor Dan a afirmat luni, 6 februarie, referitor la intenţia prefectului Capitalei Toni Greblă de a suspenda în instanţă PUZ Zone Protejate, că este singurul regulament...
Portret de prezidențiabil: ce își doresc românii?
Portret de prezidențiabil: ce își doresc românii?
Potrivit unui sondaj recent, românii ar vrea un prezidențiabil care să aibă notorietate, imagine bună, să creadă în anticorupție, să aibă un proiect economic coerent și să țină țara...
Comentarii