Alegeri Locale 2012: Udrea a intrat in cabina de vot cu telefonul mobil

Duminica, 10 Iunie 2012, ora 10:17
4479 citiri
Alegeri Locale 2012: Udrea a intrat in cabina de vot cu telefonul mobil
Foto: B1 TV

Vicepresedintele PDL, Elena Udrea, presedintele organizatiei bucurestene a partidului, a intrat duminica in cabina de vot cu telefonul mobil, gest interzis de o decizie a Biroului Electoral Central, care insa nu a precizat sanctiunea pentru incalcarea acestei prevederi.

Nimeni nu a sesizat acest fapt, insa totul a fost filmat de camerele de luat vederi ale televiziunilor de stiri.

La iesirea de la urne, Udrea a declarat ca a votat pentru o schimbare in mai bine, pentru ca Bucurestiul merita mai mult.

"Am votat pentru mai bine si in sectorul 4 si la Primaria generala a Capitalei. Cred ca Bucurestiul merita mai mult si atunci am dat votul meu pentru o schimbare in mai bine. As vrea ca si Capitala Romaniei, Bucurestiul, sa fie o capitala comparabila cu cele europene. Am avut multe proiecte pentru Bucuresti si stiu ca se pot face multe pentru Capitala Romaniei, se pot face multe in Sectorul 4", a precizat Elena Udrea.

"Am avut multe proiecte pentru Bucuresti, stiu ca se pot face multe pentru capitala Romaniei si pentru sectorul 4. Cred ca oamenii, si am speranta ca asa stau lucrurile, vor proiecte consistente si vor mai mult decat panselute, animalute din iarba. Vor oameni care sa aiba propriile proiecte, nu sa isi asume doar proiectele altora. Deci votul meu este un vot pentru o Capitala mai frumoasa si pentru un oras in care sa ne fie drag sa locuim", a mai spus vicele PDL.

In ceea ce priveste prezenta la vot, Elena Udrea a comentat ca probabil nu va fi una foarte mare.

"Cred ca prezenta va fi ca de obicei nu foarte mare in ultimul timp in Bucuresti. Este si foarte cald afara. Probabil ca foarte multi bucuresteni deja au plecat catre mare. Mi-as dori sa fie cat mai multi oameni la vot si mi-as dori sa voteze fiecare dupa felul in care isi doreste sa aiba un sector si sa aiba un oras in care sa traiasca bine", a precizat ea.

Elena Udrea a votat la Sectia nr. 624 din cadrul Colegiului National "Mihai Eminescu". Ea a explicat ca a votat in sectorul 4 pentru ca B-dul Unirii nr. 15 unde are adresa a trecut din sectorul 5 in sectorul 4.

"Jumatate de bulevard era in sectorul 4, jumatate in sectorul 5. A trecut in sectorul 4 si jumatatea de bulevard in care am eu adresa si atunci am venit aici", a precizat Udrea.

"Nu sunt suparata (ca nu o sa poata sa il voteze pe Marian Vanghelie - n.red.), si, sigur, bine ca nu pot sa-l votez pe domnul Piedone", a conchis Elena Udrea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Elena Udrea vot telefon mobil, #Udrea telefon mobil cabina, #Udrea alegeri locale 2012 , #PDL