Cum arata apartamentul Elenei Udrea din Roman (Galerie foto)

Joi, 08 Noiembrie 2012, ora 11:04
8960 citiri
Cum arata apartamentul Elenei Udrea din Roman (Galerie foto)

De cand si-a anuntat candidatura pentru Camera Deputatilor in judetul Neamt, Elena Udrea petrece mai mult timp in Roman. Pedelista si-a inchiriat un apartament in oras si a considerat de cuviinta sa posteze pe Facebook fotografii cu locuinta sa proaspat mobilata.

Apartamentul inchiriat de Elena Udrea in Roman are trei camere si e situat pe strada Cuza Voda. Locuinta fostului ministru e proaspat zugravita, renovata, iar zilele acestea, Elena Udrea a mobilat-o de la magazinele din Roman.

"Sper ca va place casa mea din Roman! Este un apartament de trei camere, inchiriat. Am avut norocul sa il gasesc repede si deja zugravit. L-am mobilat din magazinele din Roman si ma bucur de ce a iesit", scrie Elena Udrea pe contul sau de Facebook.

Elena Udrea atrage atentia ca mobila rosie din bucatarie apartine proprietarilor.

"Pentru cei carora nu le-a placut bucataria, sa stiti ca ea apartine proprietarilor, era deja montata. Si altfel, mie imi place, este moderna si reprezinta o pata de culoare", noteaza fostul ministru care se afla intr-o intensa campanie pentru a cuceri simpatia romascanilor si a obtine un nou mandat.

Recent, fotografii au surprins-o pe Elena Udrea, impreuna cu cateva prietene si colaboratoare, cutreierand magazinele din Neamt.

A petrecut atunci ore in sir in raioanele cu perdele, draperii si mochete, pentru a gasi cele mai potrivite piese pentru noua sa locuinta.

Dupa ce a pus pozele pe Facebook, internautii nu mai contenesc sa o laude pe democrat-liberala pentru "mobila simpla si cu bun gust".

D.R.

#Udrea apartament Roman poze, #Udrea candideaza Roman , #PDL