Cum coordoneaza Elena Udrea prin SMS invitatii PD-L ai mogulilor

Marti, 12 Octombrie 2010, ora 22:47
3950 citiri
Cum coordoneaza Elena Udrea prin SMS invitatii PD-L ai mogulilor

Scandalul fraudarii votului la Legea Pensiilor in Camera Deputatilor a primit un verdict luni seara de la Elena Udrea, presedintele interimar al PD-L Bucuresti si ministru Dezvoltarii si Turismului in Guvernul Boc.

Invitata la o emisiune la B1Tv, Udrea nu doar ca a admis ca s-a furat la votul pe Legea Pensiilor, dar a punctat ca aceasta este chiar o practica in Parlament: "Inteleg ca e o practica. Intotdeauna e asa: cand este Puterea in sala, se presupune ca este toata. Deci Opozitia plecase", a spus Elena Udrea, intrebata de moderator daca a fost sau nu frauda.

Problema votului a fost dezbatuta la emisiunea "Ora de foc" de la Realitatea Tv, printre invitati fiind si deputatul PD-L Alin Popoviciu si senatorul PD-L Radu F. Alexandru.

Surpriza a facut ca cei doi sa admita frauda si sa declare ca in interiorul partidului exista confuzie in ceea ce o priveste pe Roberta Anastase, neintelegandu-se de ce Elena Udrea a declarat ca votul a fost furat la cateva zile dupa ce atat ea, cat si premierul Emil Boc au anuntat ca presedinta Camerei Deputatilor se bucura de "o sustinere fara echivoc" din partea partidului.

20 de minute mai tarziu, Radu F. Alexandru ii cerea vehement moderatoarei emisiunii sa difuzeze din nou fragmentul in care Elena Udrea admitea frauda, sustinand ca e nimic nu s-a petrecut asa si e doar o interpretare malitioasa a jurnalistilor.

Intrebat de ce s-a razgandit in asa scurt timp, senatorul PD-L a recunoscut ca a primit un mesaj pe telefonul mobil de la Elena Udrea.

Udrea nu stie cum functioneaza Camera

Ulterior, ministrul Dezvoltarii si Turismului a intrat in direct la emisiune pentru a explica ce si cum a fost.

"Am inteles de la deputati mai vechi decat mine ca atunci cand Opozitia paraseste sala se considera ca in sala cei care raman, grupul Puterii, poate vota. Majoritate relativa a fost cata vreme au fost cativa parlamentari ai Opozitiei si multi parlamentari ai Puterii.

Nu am spus frauda, iar in declaratia mea nu am folosit cuvantul frauda. In sala puteau fi chiar toti parlamentarii PD-L. Eu nu m-am referit la numar, am spus ca este o practica in Parlament. Am auzit ca in vremea PSD treceau zeci de legi pe ora fara sa se mai numere nimic. Eu nu spun ca asa trebuie facut, ci doar ca exista o practica", a spus Elena Udrea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Elena Udrea frauda Legea Pensiilor, #Elena Udrea sms PD L , #PDL