Disputa Neamtu vs. Udrea, un nou episod: Regina telegondolelor loveste din nou

Marti, 28 August 2012, ora 16:06
7618 citiri
Disputa Neamtu vs. Udrea, un nou episod: Regina telegondolelor loveste din nou

Disputa intre liderul Noii Republici si fostul ministru Elena Udrea continua. De aceasta data, Mihail Neamtu acuza ca "regina telegondolelor loveste din nou" si cere aliatilor Noii Republici sa nu incerce sa ne impuna limitele si esecurile lor.

"Elena Udrea este suparata pe Noua Republica. Ni se spune ca liderii acestei formatiuni nu au facut nimic in viata lor si ca nu s-au 'luptat' asa cum a facut doamna Udrea", scrie Mihail Neamtu pe contul sau de Facebook.

Liderul Noii Republici aminteste ca, atunci cand Udrea a ajuns sefa PDL Bucuresti, "acest oras era principalul bastion al Dreptei din Romania".

"Sub conducerea Elenei Udrea, la recentele alegeri locale, PDL a fost pulverizat in Capitala, pierzind toate cele 6 sectoare plus Primaria Generala. L-a sprijinit pe Silviu Prigoana - un candidat subperformant, care a aruncat campania in derizoriu. L-a amenintat pe Cristian Preda cu excluderea. A negociat cu Piedone & co, pentru blaturi evidente. Intr-o lume normala, politicienii isi asuma responsabilitati in urma unor catastrofe electorale", acuza Mihail Neamtu.

Elena Udrea - atac la Mihai Neamtu si oda pentru Traian Basescu

Pe undeva, "este adevarat ce spune doamna Udrea", adauga seful Noii Republici, mentionand, ironic, ca membrii formatiunii sale "nu au experienta guvernarilor de tip PSD-PNL-UDMR-UNPR".

"Noua Republica nu a platit reclama la televiziunile unor infractori. Noua Republica nu se pricepe sa arunce cu bani publici pe partii de schi sau pe festivaluri kitsch. Noi venim in fata electoratului cu limitele noastre", mai scrie Neamtu.

In finalul postarii, acesta cere aliatilor "sa nu incerce sa ne impuna limitele si esecurile lor".

Elena Udrea: Basescu este singurul actor politic credibil

Disputa Neamtu vs. Udrea a inceput luni seara, dupa ce Parlamentul a luat act de hotararea CCR privind referendumul de demitere. Atunci, fostul ministru a declarat ca presedintele Traian Basescu este, "in mod evident", singurul actor politic credibil pentru partenerii europeni si americani si ar putea repara raul facut Romaniei de "actiunile abuzive ale USL impotriva democratiei si a statului de drept".

In replica, Noua Republica a transmis ca, prin declaratia sa, nici Elena Udrea insasi nu este un actor politic credibil al Romaniei. Mihail Neamtu i-a cerut fostului lider PDL Elena Udrea sa faca pasul in spate, el aratand ca "politicienii compromisi trebuie sa se retraga".

Noua Republica, atac la Elena Udrea: Vorbesc, deci exist

Raspunsul Elenei Udrea nu a intarziat. Aceasta l-a acuzat pe Neamtu, intr-o postare pe blog, de aroganta si autosuficienta, dar si de faptul ca nu a demonstrat nimic pentru a putea spune cine merita sa faca parte "din dreapta biruitoare".

D.R.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#Neamtu atac Udrea, #Neamtu regina telegondole Udrea, #disputa Neamtu Udrea , #PDL