Editorial: Doamna Udrea, ceva de tricotat?

Joi, 24 Februarie 2011, ora 11:38
2840 citiri
Editorial: Doamna Udrea, ceva de tricotat?

Am fost fan Elena Udrea. Pe vremea cand doamna ministru de-abia isi facea intrarea in societate si se lupta ca de la egal cu egal cu barbatii din politica, imbatraniti in rele, nu si in spirit, credeam ca a venit momentul sa se demonstreze ca o ochioasa bine facuta este in stare sa straluceasca si la minte, nu numai la cristalele de pe tocul cui sau din buric.

Insa la razboi, ca la razboi, si au ajuns-o limitele. S-a luat de la nepriceputii in ale spiritului, sau izvoraste din propria constiinta, prestatia Elenei Udrea este tot mai dezamagitoare.

Dar se potriveste de minune cu agenda publica. Sexul, cu prisosinta cel administrat reciproc de politicieni, si alte nabadai sunt pricinile din cauza carora romanii nu pot pune geana pe geana. Acum, insa, dupa ce au accesat blogul doamnei ministru datorita conceptului respectiv (in Romania, sexualitatea publica a puternicilor zilei a depasit faza budoarului din propria minte), au capatat un strop de liniste. Ca Elena Udrea, de altfel, doar s-a racorit.

Desigur ca un temperament ca al doamnei in cauza nu putea lasa nesanctionata impertinenta lui Victor Ponta, care a rezolvat ecuatia spagilor din vami identificand-o drept "regina". Demonstreaza, insa, ca si-a insusit pana la perfectiune naturelul barbatesc al politicii dambovitene, si inlatura cu manuta ei primul termen din sintagma "doamna ministru". Pe cale de consecinta, Ponta este "prost", "incompetent", "ipocrit", "farseur", "bufon", un personaj lipsit de caracter intr-o minte bolnava.

Putea junele socialist sa taca din gura vazandu-se scos la tabla de o muiere, fie ea si Elena Udrea? Nici gand, n-ar fi fost barbat. Prin urmare: "Doamna Udrea vorbeste despre sex atata timp cat se discuta despre coruptie. E o legatura pe care doar dansa o poate explica".

Mitocania a ajuns sa ma lase rece. Pe unii, insa, ii bucura, le invarteste capul de placere, le tremura mainile, iau un castron cu floricele si asteapta continuarea.

Doar ca daca Victor Ponta confirma, prin prestatia sa, banuiala ca n-ar fi decat un golan spalat si inteligent, Elena Udrea isi reduce sansele de-a fi luata in serios prin prisma respectului pe care l-ar putea starni o doamna. Dar daca isi asuma nadragii, considera probabil ca trebuie sa-si asume si un model comportamental. Ei bine, e perfect, i-a reusit!

La runda urmatoare, cand il intalneste pe coridor, poate sa-i administreze si o poseta in cap, spre deliciul publicului. Si cu asta, demonstratia va fi luat sfarsit. Astept urmatoarea gospodina la rampa, luminile sunt aprinse, andrelele pregatite.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#Elena Udrea Victor Ponta, #Udrea Ponta regina, #Udrea Ponta coruptie vami , #PDL