Elena Udrea, acuzata ca a distrus PD-L Constanta

Sambata, 23 August 2008, ora 16:25
1358 citiri
Elena Udrea, acuzata ca a distrus PD-L Constanta

Mai multi democrat-liberali de la Constanta au trimis, sambata, o scrisoare de protest fata de numirea lui Mircea Banias la sefia filialei liderilor de la centru.

Constantenii sustin ca Elena Udrea si-a desavarsit opera de distrugere a Organizatiei Constanta, prin aceasta numire, transmite Realitatea TV.

"Este scandalos si trist", spun ei, sa constate ca, in timp ce la Constanta "sunt dati afara din partid oameni onesti si valorosi", la Bucuresti li se ofera colegii sa candideze "unor fosti informatori ca Mona Musca" sau "unor fosti militieni".

In plus, contestatarii afirma ca la Constanta a fost "calcat in picioare" si protocolul de fuziune dintre PD si PLD, dupa ce la organizatia municipala a fost numit interimar un presedinte un fost membru PLD, Florian Constantin, desi functia ar fi trebuit sa revina unui reprezentant PD.

Cei care au redactat scrisoarea isi justifica demersul afirmand ca au impresia ca "forte nevazute, atat din exterior dar mai ales din interior, doresc sa slabeasca si mai mult aceasta organizatie macinata de lupte interne ani de zile".

Scrisoarea a fost prezentata, sambata, de mai multi membri ai PD-L Constanta, unii dintre ei fiind in prezent exclusi din partid. Ei au sustinut ca scrisoarea ar fi fost redactata cu acordul a aproximativ 40 de membri ai organizatiei.

Acestia au mai afirmat ca, daca situatia din filiala nu va fi solutionata, intentioneaza ca in timpul campaniei electorale sa organizeze saptamanal, in semn de protest, cate un Consiliu de Coordonare Local al PD-L Constanta.

Biroul Permanent Judetean al PD-L Constanta a decis sa-l propuna pe liderul organizatiei municipale, Mircea Banias, pentru functia de presedinte interimar al filialei judetene, dupa demisia fostului lider interimar Ion Popescu.

A fost desemnat presedinte in data de 10 august, iar desemnarea lui nu a reusit sa tempereze tensiunile din cadrul organizatiei judetene.

Citeste si:
Necazul Elenei Udrea în Bulgaria: "Nu mai vrea să fie plimbată cu duba de la Sofia la Blagoevgrad"
Necazul Elenei Udrea în Bulgaria: "Nu mai vrea să fie plimbată cu duba de la Sofia la Blagoevgrad"
Elena Udrea a avut termen joi, 26 mai, în procesul în care a fost deja condamnată la opt ani de închisoare cu executare. Ar fi urmat să fie audiată prin videoconferință, după ce s-a...
Din închisoare, Udrea îl ceartă pe Ministrul Justiției. Garanțiile pe care le cere pentru a reveni în România
Din închisoare, Udrea îl ceartă pe Ministrul Justiției. Garanțiile pe care le cere pentru a reveni în România
Elena Udrea a transmis un nou mesaj din închisoare, din Bulgaria, miercuri, 25 mai, pe pagina sa de pe Facebook. De această dată Udrea i se adresează ministrului Justiției, reformulând...