Elena Udrea: Am 300 de voturi in fata lui Vasile Blaga

Autor: Ioana Ene Dogioiu - Senior editor
Miercuri, 20 Martie 2013, ora 18:22
3741 citiri
Elena Udrea: Am 300 de voturi in fata lui Vasile Blaga

Elena Udrea, candidat la presedintia PDL, este convinsa ca in condtiile unui congres corect, va castiga alegerile de la conventia de la sfarsitul acestei saptamani.

"5.000 (de delegati - n.red.) participa si pot sa va spun ca in acest moment avem cu 300 de delegati mai multi decat Vasile Blaga", a declarat Elena Udrea, intr-un amplu interviu acordat Ziare.com, a carui prima parte o puteti citi joi dimineata.

Elena Udrea are insa suspiciuni ca vor aparea fraude importante, deoarece de organizarea congresului se ocupa sustinatorii lui Vasile Blaga. Ea are si o explicatie pentru care a pierdut sprijinul lui Teodor Stolojan, un sustinator traditional al lui Traian Basescu.

In opinia Elenei Udrea, PDL trebuie sa stranga din nou relatia cu societatea civila, iar un rol esential in acest obiectiv considera ca le revine reformistilor din partid:

"Trebuie sa dea un mesaj pentru societatea civila, un mesaj prin care sa incerce sa apropie acest electorat de noi, in baza credibilitatii pe care ei o au in acest tip de electorat, cu un mesaj pe care ei s-au definit pana acum pe scena politica, un mesaj pe care tot partidul il impartaseste, dar care este mult mai credibil venit din partea lor. Statul de drept, lupta impotriva coruptiei..."

Ce crede Elena Udrea despre alianta PDL cu UNPR si promovarea lui Cristian Popescu Piedone drept sef al campaniei comune inainte de alegerile locale de anul trecut, cititi in interviul de maine.

#Udrea conventie PDL, #Udrea presedinte PDL, #Udrea alegeri PDL , #PDL