Elena Udrea, despre aventurile lui Victor Ponta in lanul cu lacuste

Joi, 31 Mai 2012, ora 21:52
5196 citiri
Elena Udrea, despre aventurile lui Victor Ponta in lanul cu lacuste

Victor Ponta umfla fara nicio remuscare schema de posturi a Guvernului pe care il conduce, pentru a crea locuri caldute clientelei politice a USL, scrie Elena Udrea pe blog, referindu-se la infiintarea, prin Hotarare de Guvern, a unui nou post de secretar de stat la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT).

"Procesul se intampla in paralel cu cel de epurare pe criterii politice a institutiilor publice si de instalare in functii a membrilor si simpatizantilor PSD, PNL si PC. Lacustele USL au dat navala peste institutiile statului", scrie fostul ministru.

"Ultima isprava a lui Victor Ponta in lanul de lacuste este infiintarea, prin Hotarare de Guvern, a unui nou post de secretar de stat la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT). 'Pentru a coordona activitatea de turism' - a motivat premierul cu seninatate. Victor Ponta este relaxat deoarece stie ca plateste leafa noului demnitar din taxele si impozitele platite de cetateni si nu din propriul sau buzunar", afirma Elena Udrea pe blog.

"Atunci cand am plecat de la conducerea Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului, institutia functiona ca la carte, era asemeni unei masini care porneste la prima cheie. Aveam in echipa de conducere, mereu alaturi de mine, doi secretari de stat. Unul dintre ei coordona si domeniul turismului (...). Victor Ponta i-a inlocuit pe secretarii de stat din mandatul meu cu Marcel Bolos, girat de liberalul Ilie Bolojan, si Iulian Matache, apropiat al PSD-istului Marian Oprisan. Iar ieri a mai inventat un post de acelasi rang", explica Elena Udrea.

"De ce e nevoie de un secretar de stat in plus la MDRT si inca de unul care sa coordoneze turismul?", se intreaba fostul ministru, lansand doua ipoteze: "Nu exista decat doua posibilitati, evident legate una de cealalta: ori cei doi secretari de stat din USL care au fost deja numiti nu fac fata cerintelor postului si niciunul nu e in stare sa isi asume coordonarea turismului, ori trebuia gasit inca un fotoliu caldut pentru alt protejat USL".

"Avand in vedere schimbarile operate in lanul de lacuste si in structura de conducere a ministerului pe care l-am condus, ce va face Victor Ponta cand timpul va demonstra faptul ca trei USL-isti, la un loc, au rezultate mai slabe decat doi PDL-isti?", intreaba retoric Udrea.

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#Elena Udrea lacuste USL, #Elena Udrea secretar stat MDRT , #PDL