Elena Udrea despre cat a influentat-o Traian Basescu si candidatura la Presedintie

Sambata, 02 Martie 2013, ora 09:38
1734 citiri
Elena Udrea despre cat a influentat-o Traian Basescu si candidatura la Presedintie

Elena Udrea, candidat la sefia PDL, a declarat, vineri seara, intrebata fiind daca uneori se simte "Traian Basescu in fusta", ca pentru un om politic care isi defineste cariera ca fiind un luptator e o onoare sa fie comparat cu Basescu, un politician care s-a luptat pentru lucrurile in care a crezut

Elena Udrea a fost intrebata, intr-o conferinta de presa la Alba Iulia, daca uneori "se simte Traian Basescu in fusta", transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Pentru un om politic care isi defineste cariera ca fiind un luptator este o onoare sa fii comparat cu Traian Basescu, un politician care toata cariera lui politica s-a luptat pentru lucrurile in care a crezut. Ma simt in aceasta campanie ca fiind intr-o competitie adevarata, o competitie dificila in care trebuie sa convingi membrii de partid. Ma bucur ca oamenii nu vor sa dea girul pur si simplu unor persoane, ci vor sa asculte ce are fiecare de spus", a spus Elena Udrea.

Intrebata cat de mult a fost influentata de Traian Basescu, Elena Udrea a raspuns ca a fost influentata "foarte mult" si se considera "un om politic care s-a format la scoala politica a lui Traian Basescu".

"Sunt un om politic care s-a format la scoala politica a lui Traian Basescu si este un lucru cu care ma mandresc. Au contat foarte mult lucrurile pe care le-am aflat de la presedinte, asa cum s-a intamplat si cu foarte multi colegi care sunt in PDL si care au invatat politica de la presedinte", a spus Udrea.

In alta ordine de idei, Elena Udrea a afirmat ca PDL are nevoie de parteneriatul cu presedintele Traian Basescu, iar daca va ajunge in fruntea partidului va continua acest parteneriat.

"Daca voi fi presedintele PDL imi doresc ca parteneriarul cu Traian Basescu sa continue chiar si dupa 2014", a afirmat Udrea.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a comentat, in 12 februarie, raspunzand unei intrebari, cele doua candidaturi anuntate pentru sefia PDL, el spunand ca Elena Udrea a fost intotdeauna "un Traian Basescu in fusta", iar Vasile Blaga "nu mai exista".

Succesul candidaturii la Presedintie ar fi un pas mare pentru societate

Elena Udrea a adaugat, fiind intrebata daca o tenteaza sa candideze la Presedintie, ca "succesul de a castiga competitia pentru Presedintia Romaniei" ar fi un pas mare pentru clasa politica romaneasca, pentru societate si un pas urias pentru ea.

Elena Udrea a fost intrebata, vineri seara, intr-o conferinta de presa la Alba Iulia, daca o tenteaza sa candideze la Presedintia Romaniei, raspunzand: "Cred ca succesul de a castiga competitia pentru Presedintia Romaniei ar fi un pas mare pentru clasa politica romaneasca, pentru societate si un pas urias pentru mine. Pentru inceput e suficient".

Intrebata pe cine ar dori ca si candidat pentru Presedintia Romaniei din partea PDL, Udrea a spus ca isi doreste cel mai bun candidat care poate sa ia cele mai multe voturi de la electoratul de centru-dreapta pe care PDL vrea sa-l reprezinte.

"Cel mai bun candidat cu o viziune de centru-dreapta. Spuneam ca poate fi un membru de partid astazi, coleg cu noi, sau o persoana, o personalitate care poate azi nu e in PDL si care ni se poate alatura in perioada urmatoare. Dar cel mai bun candidat, cel care poate sa ia cele mai multe voturi de la acest electorat de centru dreapta pe care-l vrem sa-l reprezentam", a spus Udrea.

Intrebata daca acest candidat poate fi Emil Boc, Elena Udrea a raspuns ca poate fi si aceasta varianta, dar si oricare alta varianta, chiar si din afara partidului.

Citeste si:
Nicolae Ciucă, mulțumit de explicațiile liderului UDMR după discursul rasist al lui Viktor Orban: ”Menţinem stabilitatea politică şi funcţionarea coaliţiei”
Nicolae Ciucă, mulțumit de explicațiile liderului UDMR după discursul rasist al lui Viktor Orban: ”Menţinem stabilitatea politică şi funcţionarea coaliţiei”
Premierul Nicolae Ciucă, președinte al PNL, a anunțat joi, 18 august, că liderul UDMR, Kelemen Hunor, a dat explicaţii în şedinţa coaliţiei despre discursul susţinut de premierul...
Accesul la nunta lui George Simion se face pe bază de brățări, ca la festival. Mesajul de pe accesoriile cu motive tradiționale
Accesul la nunta lui George Simion se face pe bază de brățări, ca la festival. Mesajul de pe accesoriile cu motive tradiționale
Președintele AUR, George Simion, care urmează să se căsătorească la finalul lunii august, a publicat joi, 18 august, un mesaj pe pagina sa de Facebook, în care îi îndeamnă pe cei care vor...