Elena Udrea: Dupa ce voi castiga alegerile in PDL, voi face o evaluare a organizatiilor

Duminica, 10 Martie 2013, ora 22:01
2359 citiri
Elena Udrea: Dupa ce voi castiga alegerile in PDL, voi face o evaluare a organizatiilor

Deputatul Elena Udrea sustine ca dupa ce va castiga alegerile pentru presedintia PDL vor fi evaluate toate filialele partidului, sustinand ca pentru a porni reconstructia de la baza, este nevoie ca partidul sa ramana unit.

"Dupa ce voi castiga alegerile in PDL, primul lucru care se va intampla va fi o evaluare a tuturor organizatiilor astfel incat sa pornim reconstructia de la baza, este nevoie sa tinem partidul unit. Toata lumea trebuie sa se stranga in jurul ideii de reconstructie a PDL. Ceva nemultumeste oamenii si s-au acumulat frustrari, suparari de-a lungul timpului, trebuie consumate si mers pe o solutie unitara", a declarat Elena Udrea, duminica, la Constanta, dupa prezentarea motiunii "Noul PDL - O noua Romanie".

Ea a precizat ca solutiile nu mai trebuie impuse de la Bucuresti in organizatiile locale pentru ca acest lucru s-a dovedit a fi "falimentar".

"Am promis ca de pe 24 martie sunt in campanie in organizatiile din tara. Sigur o sa incep cu cele care au probleme in interior, ideea fiind acea de a construi pentru partid, nu de a mai impune solutii de la Bucuresti. Nu mai cred in politica facuta cu forta in interiorul organizatiilor, cu solutii venite de la Bucuresti. S-a dovedit peste tot falimentara aceasta politica, peste tot unde s-au impus solutii de la Capitala a iesit prost", a mentionat Elena Udrea.

Deputatul a mai spus ca din viitoarea conducere a partidului trebuie sa faca parte reprezentantii tuturor motiunilor si sa nu se mai repete situatia din 2011, cand Vasile Blaga a refuzat sa faca parte din echipa lui Emil Boc.

"Eu cred ca toata lumea trebuie sa ramana in echipa. Imi doresc ca in viitoarea conducere a partidului sa participe, sa vina reprezentantii tuturor motiunilor. Daca se va intampla ca in 2011, cand domnul Blaga a refuzat sa faca parte din echipa castigatoare a domnului Boc, a refuzat sa primeasca postul de secretar general in echipa lui Emil Boc, dar a facut opozitie in propriul partid ceea ce a dus la situatia ca sustinatorii dansului sa paraseasca la un moment PDL si guvernul Ungureanu sa cada. Daca s-ar intampla ca atunci, nu avem sanse, noi trebuie sa ramanem uniti dupa 23 martie si toata lumea sa traga in aceeasi directie", a explicat Udrea.

Ea a mai spus ca are semnale ca unii presedinti de organizatii intocmesc listele de delegati la Conventia Nationala altfel decat s-a decis si ca daca se va intampla acest lucru, atunci va solicita ca listele respective sa fie refacute.

"Avem semnale in toata tara ca presedintii de organizatii intocmesc listele altfel decat s-a decis. Vom verifica daca se respecta principiul ca alesii locali sa fie prioritari in asa fel incat sa nu fie primari care nu sunt pe lista, viceprimari, consilieri judeteni in primul rand si in situatia in care va fi asa, vom cere comisiei de organizare sa impuna organizatiilor care nu respecta criteriul sa completeze listele asa cum este corect", a afirmat Elena Udrea.

Ea a transmis un mesaj si catre Forta Civica, spunand ca le doreste succes daca doresc sa mearga separat, dar ca ii asteapta intr-un proiect alaturi de PDL, in interiorul acestui partid.

"Le doresc succes daca doresc sa mearga separat pe scena politica. Eu spun ca in viziunea mea PDL e singurul si cel mai puternic partid de centru dreapta din Romania si oricine vrea sa fie in proiect cu PDL este binevenit in interiorul partidului. Daca vor vrea sa mearga separat le doresc succes, eu cred ca impreuna in interiorul PDL-ului putem fi mai puternici", a mai spus Elena Udrea.

Udrea si-a lansat duminica, la Constanta, motiunea "Noul PDL - O noua Romanie" pentru functia de presedinte al PDL.

#Elena Udrea alegeri presedinte PDL, #Udrea evaluare organizatii PDL, #Udrea Constanta alegeri PDL , #PDL