Elena Udrea: Nu am vazut presedinte mai democrat decat Traian Basescu

Duminica, 30 Ianuarie 2011, ora 20:50
3068 citiri
Elena Udrea: Nu am vazut presedinte mai democrat decat Traian Basescu
Foto: Realitatea Tv

Elena Udrea crede ca Emil Boc este un premier curajos, care ia masuri de reformare a statului, iar Traian Basescu este "cel mai democrat presedinte".

"Sa nu ramana impresia (...) ca exista vreo premisa, vreo unda de dorinta de dictatura, eu nu am vazut vreun presedinte mai democrat decat Traian Basescu, atata libertate a presei si atata libertate de exprimare", a spus Udrea, la Realitatea TV, referitor la seful statului.

"Emil Boc e un premier curajos, care a guvernat asumat. E usor sa fii premier cand nu mai ai ce sa faci cu banii asa ca pe vremea lui Tariceanu, sa iti permiti sa cresti salariile si pensiile, insa e greu sa fii premier cand nu mai ai bani. Dar tot acest context a determinat Guvernul sa ia niste masuri de reformare ale statului. Trebuie sa fim constienti ca nu poti cheltui mai mult decat produci", a afirmat Elena Udrea, la Realitatea TV, duminica seara.

"Imi doresc ca pentru alegerile din PD-L sa fie competitie. Sper ca si alti colegi care au tatonat cu ideea candidaturii, sa candideze, si sa vina cu un program care sa reformeze PD-L, pentru ca este nevoie de reforma", a mai spus Elena Udrea.

Elena Udrea a subliniat faptul ca Partidul Democrat Liberal are nevoie de reforma interna, admitand ca ar trebui discutat, la viitorul congres, si despre criterii de integritate.

"PD-l trebuie sa mearga pe drumul lui, sa faca reforma in afara, dar si in interiorul lui. Cei care vor candida sa vina cu propuneri de reala transformare. PD-L a crescut foarte repede din punct de vedere al sustinerii si am ajuns sa fim luati prin surprindere cand a fost nevoie sa aducem atat de multi oameni care sa guverneze.

Avem nevoie de o gestiune a carierei mai importanta, deoarece avem foarte multi oameni buni langa noi. Mai trebuie sa discutam si despre criteriile de integritate, de care vorbea Monica Macovei, si problemele legate de coruptie", a declarat liderul PD-L Bucuresti, la Realitatea Tv.

Citește și:
Va candida Rareș Bogdan la Primăria Capitalei? Răspunsul tranșant oferit de europarlamentar: „Nu suntem mulțumiți de Nicușor Dan”
Va candida Rareș Bogdan la Primăria Capitalei? Răspunsul tranșant oferit de europarlamentar: „Nu suntem mulțumiți de Nicușor Dan”
Europarlamentarul liberal Rereş Bogdan a precizat că liberalii nu sunt mulţumiţi de activitatea primarului general al Capitalei, Nicuşor Dan şi de modul în care este administrat Bucureştiul...
De când se vor putea vaccina antigripal românii în farmacii. Anunțul ministrului Sănătății
De când se vor putea vaccina antigripal românii în farmacii. Anunțul ministrului Sănătății
Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a anunțat luni, 3 octombrie, că românii s-ar putea vaccina antigripal în farmacii din acest an. Ministrul a precizat că autoritățile...