Elena Udrea: Exigentele mele au mai crescut. Pentru toate este nevoie de barbatul potrivit (Video)

Marti, 10 Septembrie 2013, ora 10:11
5525 citiri
Elena Udrea: Exigentele mele au mai crescut. Pentru toate este nevoie de barbatul potrivit (Video)
Foto: Arhiva

Elena Udrea spune despre ea ca e o femeie fericita si mai ales norocoasa ca, acum, inainte sa implineasca 40 de ani, are ocazia sa schimbe foaia atat in viata persoanala cat si in cariera. Deputata PDL, proaspat divoratata de omul de afaceri Dorin Cocos, spune ca se gandeste la viata sa personala dar pentru dragoste, casatorie si copii asteapta barbatul potrivit.

"Sunt o femeie care crede in dragoste, in casatorie ca institutie, iubesc copiii. Am patru finuti extraordinari, care imi insenineaza ziua atunci cand ii intalnesc. Vreau sa am toate aceste impliniri in viitor, dar pentru toate este nevoie de barbatul potrivit. Ca urmare, nu exclud aceasta situatie, dar nici nu fac o urgenta din ea. Am trait timp de zece ani experienta casatoriei, deci, nu am o curiozitate care sa ma impinga spre un nou mariaj repede. In plus, nu exista nimeni in viata mea in acest moment si cred ca este greu sa fie cineva in urmatoarea perioada", a declarat Elena Udrea pentru Click.

Fostul sot al Elenei Udrea, Dorin Cocos, se recasatoreste

In ceea ce ii priveste pe barbatii din viata Elenei Udrea, aceasta sustine ca nu ar fi multi care si-ar asuma o relatie.

"Poate parea amuzant, dar nu cred ca sunt multi cei care si-ar asuma expunerea unei relatii cu mine. Pe de alta parte, si exigentele mele au mai crescut odata cu varsta. Oricum, nu ma grabesc, nu e o cursa contracronometru", a declarat fostul ministru.

Elena Udrea, despre viata de dupa divort, diete si copilul Elenei Basescu

Pentru femile care au trecut, ca si ea, printr-un divort, Elena Udrea are numai sfaturi optimiste.

"Sa aiba incredere in ele insele si, fara ezitare, sa mearga pe drumul care le ofera satisfactia cea mai mare. Viata este o permanenta alegere si, din fericire, sta in puterea noastra sa decidem ce conteaza mai mult pentru noi.

Teoria in care cred este ca in viata suntem tot timpul singuri, de aceea spun ca nu este doar curajos, dar suntem datoare fata de noi sa nu lasam timpul sa treaca fara sa traim frumos, adica asa cum ne dorim", a mai declarat Elena Udrea.

Intrebata despre sansele unei femei la presedintie si intentia sa de a candida, fostul ministru a spus ca femeile pot face politica mai bine decat barbatii, iar in ceea ce o priveste, tot ce isi doreste este ca munca sa sa fie perceputa ca fiind facuta cu responsabilitate si buna credinta.

"Eu chiar fac politica din convingere, chiar cred ca politica poate face viata oamenilor, a noastra, a tuturor, mai buna. Stiu ca despre politicieni se spune ca reprezinta raul societatii, dar gresim daca generalizam.

Daca cineva care este astazi un om de buna credinta alege sa intre maine in politica pentru a schimba in bine lucrurile, nu inseamna ca brusc devine un om rau ori ca-si abandoneaza intentiile cu care a pornit la drum. Ceea ce imi doresc este ca munca mea de pana acum ca om politic sau ca ministru sa fie perceputa asa cum a fost facuta, cu buna credinta si cu responsabilitate.

Vreau ca tot ceea ce fac sa valoreze ceva pentru noi toti. (...) Femeile au dovedit in toate domeniile ca fac performanta la fel de bine ca si barbatii. Si in politica au castigat voturi in alegeri uninominale, la Parlament sau pentru primarii, si in administratie au dovedit calitati de manager", a declarat Elena Udrea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#Udrea barbat viata personala, #Elena Udrea relatie Dorin Cocos, #Elena Udrea relatii divort barbati , #PDL