Elena Udrea: Mai bine cu pantofi cu toc la inundatii decat ca Ponta, sa lasi oamenii sa moara de frig

Miercuri, 29 Ianuarie 2014, ora 21:30
5131 citiri
Elena Udrea: Mai bine cu pantofi cu toc la inundatii decat ca Ponta, sa lasi oamenii sa moara de frig
Foto: Realitatea TV

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, miercuri, ca, din punctul ei de vedere, e "mai bine cu pantofi cu toc la inundatii decat sa lasi niste oameni sa moara de frig", facand referire la incapacitatea Guvernului Ponta de a gestiona criza din Apuseni, zilele trecute.

Fostul ministru a tinut sa puncteze, la Realitatea TV, ca "institutiile functioneaza daca au niste sefi care stiu sa le faca sa functioneze. Cata vreme oamenii aia mai mult incurca...".

De altfel, facand referire directa la premier, Elena Udrea a tinut sa remarce ca "dupa ce i se va incheia rolul in fruntea tarii, nu cred ca va mai reveni in politica de varf".

"Eu cred ca Victor Ponta s-a devoalat acum, de cand e prim-ministru, a fost o speranta. A fost un tanar politician fata de care multa lume a avut asteptari. Mare parte sunt acum dezamagiti. Dupa mine, si-a ratat cariera politica", a spus fostul ministrul, mentionand ca "Victor Ponta e intr-o pasa neagra".

"Daca vii carlan prim-ministru, n-ai nicio sansa sa o scoti la capat!"

Elena Udrea a rememorat si poreclele date, cu ani in urma, de Ion Iliescu unor politicieni, printre care si Victor Ponta: "Ion Iliescu a pus niste etichete bune, mai bune decat as pune eu - Adrian Nastese, 'arogant', Mircea Geoana, 'prostanac', Victor Ponta, 'carlan'", explicand si ultimul termen, eticheta pusa actualului premier: "necopt la minte".

"Daca vii carlan prim-ministru, n-ai nicio sansa sa o scoti la capat!", a afirmat Udrea, mentionand ca, spre deosebire de Victor Ponta care, nu intotdeauna a fost unde era nevoie de el, ea nu a avut "nici viata de familie, nici vacanta, nici weekend". "Eu trei ani nu am stiut decat minister", a spus aceasta.

Elena Udrea, despre aducerea la DNA a lui Gruia Stoica: Ponta si-a sacrificat prietenul sa-si acopere incompetenta

Elena Udrea a acuzat guvernul condus de Victor Ponta de "incompetenta, dar si de lipsa de compasiune": "Mai nou premierul face spectacol de la Institutul de Meteorologie, da de acolo mesaje catre populatie.

Elena Udrea felicita PMP: Era nevoie de o voce puternica a Opozitiei

Doua crize au dat dovada incompetentei, diletantismului, mai mult decat ce s-a intamplat in doi ani de guvernare. Toate cresterile de pret din doi ani nu au facut atat de mult rau imaginii Guvernului cat au facut aceste doua evenimente", a spus ea, referindu-se la tragedia din Apuseni si la gestionarea zapezilor, "examene la care Guvernul a ramas repetent".

"Azi vedem doar circ mediatic de la Palatul Victoria", a declarat ea. "Nu ramane decat ca echipa de incompetenti sa plece de la Palatul Victoria", a completat Udrea.

Dupa parerea ei, "zapada a salvat Guvernul pe termen scurt; n-au plecat toti din Guvern, toti cei responsabili de tragedia caderii avionului. Vina aceasta o poarta Guvernul, inca nu au raspuns toti", a mai spus Udrea legat de vinovatii accidentului din Apuseni.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Purtătorul de cuvânt al PSD, ironic cu Rareș Bogdan, după ce a glumit că a fost ofertat să candideze la Londra, Paris și Madrid: „Zic să fim mai serioși”
Purtătorul de cuvânt al PSD, ironic cu Rareș Bogdan, după ce a glumit că a fost ofertat să candideze la Londra, Paris și Madrid: „Zic să fim mai serioși”
Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu, a lansat luni, 22 aprilie, o serie de ironii la adresa prim-vicepreședintelui PNL Rareș Bogdan, după ce liberalul, întrebat despre o...
Comisiile parlamentare au avizat pozitiv candidații PSD, PNL și UDMR la Consiliul Concurenței. Ce s-a întâmplat cu candidaturile USR și AUR
Comisiile parlamentare au avizat pozitiv candidații PSD, PNL și UDMR la Consiliul Concurenței. Ce s-a întâmplat cu candidaturile USR și AUR
Comisiile juridice şi economice din Camera Deputaţilor şi Senat au avizat favorabil, luni, 22 aprilie, candidaturile propuse de PSD, PNL, UDMR și de către premierul Marcel Ciolacu, pentru...
#Elen Udrea Ponta carlan, #Elen Udrea Ponta sfarsit cariera politica, #Elena Udrea tragedie Apuseni, #Elena Udrea pantofi toc inundatii, #Ponta ratat cariera politica , #PDL