Elena Udrea: Mazare si Realitatea TV, Ponta si Antena 3 - matches made in Heaven

Marti, 16 August 2011, ora 11:09
4070 citiri
Elena Udrea: Mazare si Realitatea TV, Ponta si Antena 3 - matches made in Heaven
Foto: Antena 3

Ministrul Dezvoltarii Elena Udrea se razboieste cu presa si acuza Realitatea TV si Antena 3 ca o ataca, amintind cum pe un post era invitat Radu Mazare, iar pe celalalt Victor Ponta. Ambii o criticau.

"Pe Realitatea Tv, varf de lance era Mazare, care vorbea despre cat de exagerata as fi pentru ca vreau reabilitarea Cazinoului din Mamaia, in conditiile in care chiar el a cerut asta. Ceva de un absurd iesit din comun. Adica Mazare face carnavaluri prin oras, face parade de moda, arunca evident cu banii in dreapta si-n stanga, da spagi electorale pensionarilor, umilindu-i luna de luna, iar eu, ca vreau sa reabilitez un simbol al litoralului romanesc, fac cheltuieli exagerate. Repet ceea ce am mai spus, daca primarul Constantei ar fi vrut sa reabiliteze el Cazinoul, o putea face fara bani din bugetul propriu, prin fonduri europene. Dar nu i-a placut asta - la el, totul este pe smecherie, pe 'smen', ca sa-i folosesc propriul cuvant", scrie Elena Udrea, luni, pe blog.

Democrat-liberala sustine apoi ca, la Antena 3, Victor Ponta, "putin afumat de la gratarele de duminica, o tot tinea cu Programul National de Dezvoltare a Infrastructurii si felul in care ar fi alocat MDRT discretionar fondurile". "Ei bine, m-am cam saturat de aceasta placa stupida pe care o pun toti. Toti flecaresc, jurnalisti si politicieni ai Opozitiei, dar nimeni nu a prezentat vreun element care sa arate ca MDRT directioneaza fondurile doar catre CJ-urile democrat-liberale sau maghiare", noteaza Udrea.

Rochie Dolce&Gabbana de 780 de lire sterline

Dupa ce jurnalistii au criticat-o, saptamana trecuta, ca a purtat o rochie de la Dolce&Gabbana de 14.000 de lire sterline, Elena Udrea a facut public si pretul tinutei sale.

"Nu exista rochie de purtat ziua de 14.000 de lire sterline! In nebunia de la Antena3, puteau spune ca este de 140.000 lire sau de 1.400.000 lire. Totuna era!", scrie Udrea pe blog, sustinand ca pretul rochiei este "de vreo 20 de ori mai mic decat cel de care balmajea oastea de stransura a lui Voiculescu".

Elena Udrea nu posteaza bonul fiscal de achizitionare a rochiei ci face trimitere la un articol din The Daily Telegraph, unde la rubriva fashion este prezentata tinuta "Multi-star print dress" de la Dolce&Gabbana, care are pretul de 780 de lire sterline.

Ministrul Dezvoltarii scrie apoi ca partas la emisiunea in care a fost criticata pentru rochia prea scumpa pe care o purta a fost "si Victoras Ponta, care a tacut chitic, desi toata ziua poarta pulovere de 600 de euro de la Paul&Shark". "Si, culmea!, emisiunea se desfasura la televiziunea lui Voiculescu, care nu se jeneaza sa se afiseze in costume de la Missoni sau Brioni", incheie Elena Udrea.

Postul de televiziune Antena 3 a criticat-o in repetate randuri pe democrat-liberala pentru ca purta, in plina criza, o roche de podium de la Dolce&Gabbana, care, sustineau ei, costa 14.000 de lire sterline. De altfel, marca Dolce&Gabbana este una dintre favoritele Elenei Udrea. Ea a putut fi vazuta anul trecut in timpul vizitelor in localitatile afectate de inundatii cu cizme din cauciuc de la aceeasi firma.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Piedone vorbește despre un complot în favoarea lui Nicuşor Dan: ”Nu mă întoarce nimeni înapoi”
Piedone vorbește despre un complot în favoarea lui Nicuşor Dan: ”Nu mă întoarce nimeni înapoi”
Cristian Popescu Piedone (PUSL), candidat la funcţia de primar al Capitalei, a infirmat, din nou, marţi, 23 aprilie, zvonurile referitoare la o posibilă retragerea a sa din cursa electorală şi...
Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei: ”Bucureștenii să nu mai fie forțați să aleagă răul cel mai mic"
Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei: ”Bucureștenii să nu mai fie forțați să aleagă răul cel mai mic"
Candidatul liberal la Primăria Capitalei, anunțat odată cu retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursă, vrea să propună „un model liberal de administrație”. Sebastian Burduja, liderul...
#Udrea rochie Dolce Gabbana , #PDL