Elena Udrea nu exclude o candidatura la Primaria Capitalei

Vineri, 23 Iulie 2010, ora 09:42
2828 citiri
Elena Udrea nu exclude o candidatura la Primaria Capitalei

Campania de imagine a Elenei Udrea, care are drept punct central Bucurestiul, are un scop bine stabilit.

Noua sefa a PD-L Bucuresti a recunoscut ca s-ar inscrie in cursa pentru Primaria Capitalei, dar precizeaza ca sustine "o campanie interna pentru toti doritorii".

In cadrul unei declaratii acordate Evenimentului Zilei, ministrul Dezvoltarii si Turismului crede ca "nu este neaparat nevoie" ca liderul de filiala sa fie automat candidat la Primaria Generala, dar ca, in acelasi timp, acesta are "obligatia sa-si duca echipa la castig".

In privinta "competitiei din interiorul filialei", la acest moment potentialii contracandidati sunt mai degraba incerti. Cel mai vehiculat nume pentru primarie a fost al lui Liviu Negoita.

Edilul sectorului 3 a renuntat insa la sefia filialei preluate acum de Udrea, iar in privinta candidaturii s-a aratat permanent rezervat. Celalalt nume luat in calcul o perioada a fost al lui Silviu Prigoana. Acesta s-a retras insa recent din PDL, nemultumit tocmai de initiativa Elenei Udrea de a-i pune pe demnitari sa aleaga intre afaceri cu statul si politica.

Udrea isi explica ofensiva pe Bucuresti, lansata pe blogul personal, in cheia interesului "pentru rezolvarea problemelor bucurestenilor, atat ca ministru, cat si ca presedinte interimar al PDL Bucuresti".

"Prioritatile mele sunt legate de recastigarea increderii bucurestenilor in partid", mai spune noua sefa a PD-L pe Capitala.

Udrea insista cu Bucurestiul - si-a facut sondaj pe blog sa afle ce vrea poporul

Dupa ce marti ministrul Turismului isi exprima speranta ca Bucurestiul va deveni o mare capitala europeana, ba chiar ca va redeveni "Micul Paris", Udrea a lansat o dezbatere publica pe aceasta tema, pe blogul personal.

"Am fost impresionata de numarul mare de raspunsuri la comentariul meu de marti, cel referitor la potentialul turistic al Bucurestiului. Exista deci un interes mare din partea oamenilor de a schimba in bine Capitala", scrie Elena Udrea.

Drept urmare ministrul Turismului isi intreaba cititorii ce ii deranjeaza cel mai mult la Bucuresti, in conditiile in care afirma marti ca problemele din punctul ei de vedere sunt cladirile construite haotic, cainii vagabonzi si preturile prea mari.

Citeste si:
Cum a devenit obez aparatul bugetar din România: „Fiecare ministru și-a adus oameni de care nu te poți atinge”
Cum a devenit obez aparatul bugetar din România: „Fiecare ministru și-a adus oameni de care nu te poți atinge”
În contextul în care România se apropie din ce în ce mai mult către o criză economică, numărul angajaților la stat crește de la lună la lună. Totodată, deși premierul Nicolae Ciucă a...
Șansele ca PNL să cedeze în favoarea impozitului progresiv. Consultant politic: ”Este aceeași meteahnă a lui Liviu Dragnea”
Șansele ca PNL să cedeze în favoarea impozitului progresiv. Consultant politic: ”Este aceeași meteahnă a lui Liviu Dragnea”
Impozitul progresiv este noul măr al discordiei în coaliția de guvernare, o idee susținută de tabăra PSD, dar criticată de tabăra PNL. De când a fost vehiculată ideea, politicienii...