Elena Udrea: Putini din PDL ar trebui sa-si permita sa ma excluda

Joi, 12 Decembrie 2013, ora 15:59
1509 citiri
Elena Udrea: Putini din PDL ar trebui sa-si permita sa ma excluda
Foto: Arhiva

Elena Udrea s-a aratat increzatoare in sansele ei de a ramane in continuare membru PDL, desi, de mai multa vreme, se afla intr-un razboi al declaratiilor cu Vasile Blaga. Deputatul democrat liberal se bazeaza pe colegii sai de partid dintre care prea putini "si-ar permite" sa o excluda.

"Nu ma gandesc serios la scenariul acesta, pentru ca sunt putini care ar trebui sa-si permita in Partidul Democrat Liberal sa ma excluda pe mine, din punct de vedere al loialitatii fata de partid si al lucrurilor pe care le-am facut pentru acest partid, chiar daca sunt venita mai tarziu in PDL. Nu am decat noua ani, n-am 15 ca altii, dar eu cred ca nu in vechime se masoara loailitate, ci in lucrurile pe care le faci pentru o echipa si in lucrurile pe care le faci pentru un partid", a declarat Elena Udrea la RFI Romania.

Florin Popescu, exclus din PDL: Am sustinut-o pe Udrea si trebuie sa platesc

Deputata PDL a declarat ca nu vrea sa se gandeasca acum la o eventuala excludere, care, chiar daca s-ar intampla, n-ar fi asa o tragedie.

"Nu ma gandesc atat de departe, dar nici nu o iau ca pe o tragedie. Daca sunt cei din conducere care cred ca nu pot sa-si duca proiectul pentru PDL la bun sfarsit din cauza mea, pana la urma e problema lor", a declarat Elena Udrea.

Fostul ministru a declarat, inca o data, ca PDL ar trebui sa faca echipa cu Traian Basescu.

"Inca o data presedintele este singura piedica in calea puterii USL-ului si a abuzurilor pe care aceasta putere vrea sa le faca. Ar trebui sa ne concentram in partid pe a actiona mult mai vizibil, mult mai coerent si mai in echipa cu cel care de departe este liderul Opozitiei astazi, Traian Basescu si mai putin sa ne suparam ca unii nu sunt de acord cu strategia de astazi a partidului. Eu cred ca nu mi se poate reprosa, nu e nimeni in PDL care sa aiba argumente sa-mi reproseze mie ca nu sunt alaturi de PDL", a mai spus Elena Udrea.

Udrea ii raspunde lui Blaga: E lipsit de eleganta, isi pune mana in cap precum chelul

In ultimele luni, Elena Udrea si presedintele PDL, Vasile Blaga, s-au contrat in mod constant in public. La inceputul acestei saptamani, Blaga a acuzat-o pe Udrea ca nu munceste si ca a facut figuratie la discutiile despre buget. Replica liderului democrat liberal a venit dupa ce deputatul PDL a spus ca alegerile interne din partid pentru desemnarea prezidentiabilului sunt "un exercitiu de imagine ratat".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Alegătorii cu domiciliul în străinătate, care şi-au stabilit reşedinţa în ţară, începând cu data de 11 aprilie 2024, nu vor putea vota la alegerile pentru autorităţile administraţiei...
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
#Udrea Blaga PDL excludere, #excludere PDL conflict Blaga Udrea, #PDL Udrea Blaga Basescu, #excluderi PDL , #PDL