Elena Udrea ramane optimista: USL se bucura prea devreme de victorie

Luni, 03 Decembrie 2012, ora 19:18
3090 citiri
Elena Udrea ramane optimista: USL se bucura prea devreme de victorie
Foto: Facebook/Elena Udrea

Fostul vicepresedinte PDL, Elena Udrea, considera ca USL se bucura prea devreme de victorie. "PDL a reusit sa le dea peste cap toate teoriile si sa castige bataliile electorale", spune Udrea.

"Potrivit celui mai recent sondaj de opinie realizat de CSOP, USL se mentine la sub 50% din intentia de vot, mai exact 48%, in timp ce ARD ar fi preferat de 23% dintre romani. (...) In ciuda tuturor Casandrelor care prevestesc un rezultat slab la alegerile de pe 9 decembrie pentru ARD, vedem ca doua dintre cele mai mari partide: PNL si PSD, alaturi de UNPR si anexa Antenei 3, PC nu reusesc sa stranga mai mult de 48%! Este evident ca PSD si PNL ar fi obtinut separat un scor mult mai bun.

Mai mereu s-a intamplat ca adversarii nostri sa ne prevesteasca infrangerea inainte de alegeri, cu scopul de a ne demobiliza si demotiva electoratul. As vrea sa le reamintesc nu doar ca de fiecare data s-au bucurat prea devreme, dar ca PDL a reusit sa le dea peste cap toate teoriile si sa castige bataliile electorale", scrie Elena Udrea pe blog.

Elena Udrea a inaugurat la Roman o zona pietonala finantata in timpul mandatului sau

Fostul ministru nu a pierdut din vedere nici tensiunile din USL.

"Adversarii lui Victor Ponta din PSD, au grija ca acesta sa nu fie nominalizat. Adversarii lui Antonescu din PNL au grija sa nu fie nominalizat cineva de la PSD. Antonescu are grija sa nu fie nominalizat cineva de la PNL, iar Voiculescu are grija sa nu fie lasat pe dinafara, in oricare dintre situatii", observa Elena Udrea.

Udrea: Candidez la Roman pentru ca la Bucuresti am fost atacata mediatic

Ea face apel catre colegii ei din PDL sa se mobilezeze cat mai tare in ultima saptamana de campanie electorala.

Protest in Roman: Ceasuri desteptatoare si perne pentru "somnorosul" Antonescu

"Saptamana aceasta trebuie sa ne mobilizam total pentru a le demasca incompetenta, lipsa de intelegere a problemelor economice, lipsa de viziune, minciuna, demagogia, iresponsabilitatea, coruptia, hotia etc. Nu este greu, daca ne arde de munca, de campanie pana in ultima zi, daca nu ne trece prin cap deja sa abandonam lupta, daca nu facem blaturi in colegii", concluzioneaza Elena Udrea.

Alegeri parlamentare Neamt 2012

Elena Udrea candideaza din partea ARD in colegiul 4 deputati format din municipiul Roman si comuna Ion Creanga, unde a inceput mai multe proiecte, in timpul mandatului sau de ministru, pe care acum doreste sa le continue.

Elena Udrea isi castiga detasat colegiul de deputat din Roman

Printre cele mai importante se numara cele legate de crearea locurilor de munca, prin atragerea de investitii, dar si reabilitarea termica a blocurilor.

Conform unui sondaj de opinie realizat de Asociatia pentru Demnitate si Valoare Umana, Elena Udrea va obtine voturile a 56,75% dintre alegatorii din colegiul in care candideaza pentru Camera Deputatilor, in conditiile in care 98% dintre locuitori o cunosc pe candidata ARD.

Liviu Bratescu (USL), principalul ei contracandidat, nu este cunoscut decat de 28,5% dintre alegatorii care urmeaza sa voteze, fiind creditat cu numai 30,51% din intentiile de vot ale alegatorilor.

O.A.

Citește și:
De când se vor putea vaccina antigripal românii în farmacii. Anunțul ministrului Sănătății
De când se vor putea vaccina antigripal românii în farmacii. Anunțul ministrului Sănătății
Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a anunțat luni, 3 octombrie, că românii s-ar putea vaccina antigripal în farmacii din acest an. Ministrul a precizat că autoritățile...
Mesajul lui Klaus Iohannis după ce a ”uns-o” pe Ligia Deca la conducerea Ministerului Educației VIDEO
Mesajul lui Klaus Iohannis după ce a ”uns-o” pe Ligia Deca la conducerea Ministerului Educației VIDEO
Fostul consilier prezidenţial Ligia Deca a depus luni, 3 octombrie, jurământul de învestitură în funcţia de ministru al Educaţiei, la Palatul Cotroceni. În cadrul ceremoniei,...