Elena Udrea si-a anuntat candidatura in Roman (Video)

Duminica, 14 Octombrie 2012, ora 16:28
4435 citiri
Elena Udrea si-a anuntat candidatura in Roman (Video)

Fostul ministru Elena Udrea si-a anuntat, la Roman, intr-o conferinta de presa, candidatura pentru un loc in Camera Deputatilor la alegerile din 9 decembrie.

Aceasta a spus ca nu este o coincidenta faptul ca si-a anuntat candidatura in aceeasi zi cu sarbatorirea Sfintei Parascheva, o sarbatoare foarte importanta in Moldova. Udrea a mai spus ca a participat, duminica, la slujba dedicata Sfintei Parascheva la Arhiepiscopie, mentionand ca a fost miruita de Arhiepiscopul Romanului, Ioachim Bacaoanul.

In cadrul conferintei de presa sustinute impreuna cu primarul orasului Roman, Laurentiu Dan Leoreanu, si cu primarul orasului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, Udrea a marturisit ca telul sau, ca deputat de Neamt, este acela de "a readuce Romanului stralucirea de odinioara si statutul de centru religios, cultural, economic, turistic si sportiv al Moldovei".

"Dupa 3 ani de parteneriat cu primaria Roman, in care am reusit sa aducem fonduri europene si bani de la Guvern, pentru rezolvarea problemelor romanilor care nu au fost rezolvate in ultimii 20 de ani, putem continua munca in echipa pentru a readuce Romanului stralucirea de odinioara si statutul de centru religios, cultural, economic, turistic si sportiv al Moldovei", a precizat deputatul PDL.

Aceasta a mai precizat ca a ales o candidatura in Roman, pentru ca oamenii sunt "calzi si primitori", oameni "care au rabdare sa te cunoasca si sa te asculte" si care "nu te judeca dupa vorbe, ci dupa fapte". "Imi este mult mai aproape spiritul Romanului decat agitatia Bucurestiului de astazi", a mai spus Udrea.

"Ma simt mai aproape de atmosfera unui oras de provincie, unde comunitatea este mult mai unita si oamenii sunt mult mai apropiati, pentru ca si eu am crescut intr-un asemenea oras. Aici, la Roman, oamenii te judeca dupa ceea ce faci si nu dupa vorbe, au rabdare sa cunoasca omul asa cum este, nu asa cum spun altii ca ar fi", a mai punctat Udrea.

Intrebat, in conferinta de presa, daca este invidios pe primarul orasului Roman pentru faptul ca Elena Udrea a ales sa candideze la Parlament in acest oras, primarul orasului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, a raspuns ca este invidios pe Laurentiu Dan Leoreanu. (D. R.)

Citeste si:
Conflict între PSD și PNL la Cluj. Mărul discordiei: o grădiniță cu predare exclusiv în limba maghiară cu bani de la guvernul ungar
Conflict între PSD și PNL la Cluj. Mărul discordiei: o grădiniță cu predare exclusiv în limba maghiară cu bani de la guvernul ungar
PSD și PNL au intrat în conflict în orașul Huedin din județul Cluj după ce social-democrații au anunțat că se opun unei grădinițe cu predare exclusiv în limba maghiară. Proiectul a...
Viceprimar din PNL exclus din partid după ce a votat împotriva mandatului de la liberali: „Partea asta nedemocratică din partid este tristă”
Viceprimar din PNL exclus din partid după ce a votat împotriva mandatului de la liberali: „Partea asta nedemocratică din partid este tristă”
Viceprimarul PNL din Satu Mare, Adelin Cristian Ghiarfaș, a fost exclus din partid după ce într-o ședință de Consiliu Local a votat împotriva mandatului dat de formațiune. Ghiarfaș...