Elena Udrea, "soarele PD-L" si un "Kill Bill" al politicii romanesti (Video)

Duminica, 21 Noiembrie 2010, ora 14:03
3080 citiri
Elena Udrea, "soarele PD-L" si un "Kill Bill" al politicii romanesti (Video)

Elena Udrea a fost rasfatata de colegi cu o multime de laude, duminica, la Palatul Parlamentului, unde s-au organizat alegeri pentru sefia PD-L Bucuresti. Udrea, singura candidata pentru presedintia PD-L Bucuresti, a fost numita "soarele PD-L" si un "Kill Bill" al politicii romanesti, de catre colegii entuziasti.

Elena Udrea si-a facut aparitia la congres alaturi de presedintele partidului, Emil Boc, si a cantat impreuna cu cei aproape 1.070 de membri prezenti imnul partidului.

Ioan Oltean, vicepresedintele PD-L si sustinator vadit al Elenei Udrea, a declarat la inceputul sedintei: "Soarele PD-L trebuie sa rasara din nou de la Bucuresti. Organizatia PD-L Bucuresti trebuie sa redevina ce a fost.

Sunt convins ca prin alegerea noii conduceri, prin alegerea noului birou permanent, organizatia PD-L Bucuresti va redeveni organizatia de prima mana a PD-L, soarele PD-L. Va doresc succes si sa dea Dumnezeu sa fim intotdeauna la guvernare si intotdeauna cei mai buni din aceasta tara".

Si Raluca Turcan, vicepresedinte al PD-L, s-a aratat uimita de realizarile politice ale Elenei Udrea, spunand ca aceasta ar putea fi "un adevarat 'Kill Bill' al politicii romanesti".

La randul sau, liderul UNPR Gabriel Oprea, invitat la evenimentul organizat de democrat-liberali, a numit-o pe Elena Udrea un politician "competent si cu viziune": "Este printre cei mai seriosi, cei mai eficienti, cei mai muncitori oameni pe care i-am intalnit, indiferent ce s-ar scrie in ziare. Ascensiunea sa politica nu s-a bazat doar pe vorbe, ci si pe fapte.(...) O sustin cu toata credinta in ceea ce si-a propus", a spus Oprea.

Alegeri la PD-L Bucuresti: Udrea, fara contracandidat - urmareste minut cu minut

Preda: Trebuie sa il ajutam pe Traian Basescu sa numeasca un premier de la PD-L si in 2012

Conferinta PD-L Bucuresti a inceput duminica, la ora 11:00. Ea incheie o serie mai lunga de alegeri in PD-L Bucuresti, cele din organizatiile de sectoare.

Astfel, la sectorul 1 a ajuns sef Bogdan Cantaragiu, care pierduse anterior sefia PD-L Giurgiu, la sectorul doi a fost confirmata in functie Anca Boagiu, iar Silvian Ionescu a fost reales la sectorul 3.

La PD-L sector 4, Romeo Raicu a primit un nou mandat, iar Stefan Pirpiliu l-a inlocuit pe Marian Zlotea in sectorul 5. Cristian Poteras a obtinut un nou mandat la sefia organizatiei sectorului 6.

Citeste si:
„Nu există partener mai puternic pentru SUA decât România” susține senatorul american Robert Portman
„Nu există partener mai puternic pentru SUA decât România” susține senatorul american Robert Portman
Senatorul american Robert Portman, care efectuează sâmbătă, 28 mai, o vizită în România, a declarat că nu există pentru Statele Unite prieten mai puternic decât ţara noastră....
Prima demisie din echipa PLUS din USR. Ciprian Teleman anunță că pleacă din partid
Prima demisie din echipa PLUS din USR. Ciprian Teleman anunță că pleacă din partid
Fostul ministru al Cercetării, Inovării şi Digitalizării, în Guvernul Cîţu, Ciprian Teleman a anunţat sâmbătă, 28 mai, că demisionează din USR. Fost președinte al PLUS Ilfov, acesta a...