Elena Udrea: USL a ajuns in Delta pe drumuri facute in mandatul meu

Sambata, 15 Septembrie 2012, ora 22:00
3649 citiri
Elena Udrea: USL a ajuns in Delta pe drumuri facute in mandatul meu
Foto: Arhiva

Elena Udrea se foloseste de prezenta reprezentantilor USL la Murighiol, in Delta Dunarii, pentru a le aduce aminte investitiile realizate cat timp a fost ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului.

Elena Udrea afirma ca reuniunea liderilor USL a avut loc intr-un complex hotelier realizat partial din fonduri europene primite in timpul mandatului sau de ministru, iar drumul pana acolo a fost reabilitat in aceeasi perioada.

Cezar Preda, atac la Udrea: O sa crestem in sondaje daca o colega nu mai vorbeste

"Ma intreb ce s-ar fi facut USL fara mine? Ar fi avut ei oare unde sa mearga in Delta Dunarii si sa-si aranjeze imparteala colegiilor parlamentare? Raspunsul este categoric nu.

Este destul de amuzant faptul ca liderii Puterii s-au decis sa mearga tocmai la complexul "Puflene resort", care a fost realizat partial cu fonduri europene gestionate de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului in mandatul meu.

Sper ca Victor Ponta si Crin Antonescu se bucura de tot confortul turismului in Romania si ca vor alege si pe viitor destinatii interne, lasand Dubaiul si Italia in detrimentul Deltei Dunarii.

(...) trebuie sa stie ca drumul pe care au mers pana la Murighiol si Dunavat a fost finalizat in octombrie 2010 tot prin Programul Operational Regional si a costat aproape 20 de milioane de euro. In total, s-au construit 13 kilometri noi de drum, s-au reabilitat 37 de kilometri, s-au reabilitat 7 poduri si s-au construit 47 de podete", scrie Elena Udrea pe blog.

Ponta: Udrea nu a cheltuit bine banii la Sfantu Gheorghe

Ea aduce aminte ca drumul pana la Murighiol era din pamant, "aproape imposibil care facea ca masinile sa lase in urma adevarati nori de praf".

"Semn ca infrastructura de turism romaneasca poate progresa si atrage chiar si pe cei mai pretentiosi musterii, asa cum, de buna seama, sunt fruntasii USL obisnuiti cu hotelurile de 5 stele din Occident", mai spune Udrea.

Udrea, ghid turistic pentru liderii USL

Elena Udrea ii indeamna pe liderii USL, daca tot sunt in zona, sa se bucure si de alte obiective turistice, reabilitate tot in mandatul ei de ministru.

"Pentru ca stiu foarte bine zona, intre dezbaterile politice, le recomand reprezentantilor Puterii sa dea o fuga si la miniportul de la Sarichioi. Chiar daca este mai racoare afara, ar putea sa viziteze si plaja din Sulina. Toate proiecte realizate de MDRT prin fonduri europene.

Daca se afla intr-o stare de spirit mai pioasa, pot sa viziteze si Triunghiul Manastirilor, care leaga Celic Dere de Saon si Cocosu. Un proiect in care s-au investit 75 de milioane de lei pentru reabilitarea a 38,2 kilometri de drum.

Sper ca USL-istii sa se intoarca la Bucuresti cu bateriile incarcate pentru ca au foarte-foarte mult de lucru daca vor sa lase si ei in urma lor macar jumatate din lucrurile pe care le-am facut eu pentru turismul din Delta Dunarii", se mandreste Elena Udrea.

Liderii USL se afla in Delta Dunarii, la Murighiol, cazati intr-un complex hotelier exclusivist, unde au stabilit cum sa-si imparta colegiile in vederea alegerilor parlamentare.

O.A.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Elena Udrea Delta USL, #Udrea investitii Delta, #Udrea investitii Murighiol , #PDL
Comentarii