Elena Udrea va merge in septembrie sa viziteze Rosia Montana

Miercuri, 31 August 2011, ora 17:23

   

Elena Udrea va merge in septembrie sa viziteze Rosia Montana
Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, a declarat miercuri ca in luna septembrie, cel mai probabil, va merge sa viziteze zona de la Rosia Montana unde ar urma sa fie construita cea mai moderna mina de aur din tara.

"Dupa ce voi merge acolo si voi vedea situatia, va voi putea spune are este viziunea mea legata de dezvoltarea turismului in zona", a precizat Elena Udrea, intrebata care este opinia sa despre proiectul miniser de la Rosia Montana.

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, si primarul Sectorului 2 din Bucuresti, Neculai Ontanu, au semnat miercuri documentele pentru finantarea din fonduri europene in valoare totala de 58,65 milioane lei in vederea reabilitarii si modernizarii Colegiului National Iulia Hasdeu si a liceului C.A. Rosetti. Proiectele se vor realiza prin Programul Operational Regional (POR), Axa prioritara 3.

Presedintele Traian Basescu a declarat luni ca proiectul de la Rosia Montana a fost blocat din cauza lasitatii politicienilor in general si ministrilor in special si ca el nu este adeptul compromisurilor pentru a fi "mangaiat pe crestet" de ONG-uri sau televiziuni.

Seful statului crede ca ar trebui renegociat contractul dintre stat si compania Rosia Montana Gold Corporation (RMCG) si a sugerat ca autoritatile au la dispozitie alte parghii daca acest lucru nu se va face. " El este obligatoriu de renegociat, dar nu este problema mea. Cred ca trebuie renegociat. Daca nu, statul are alte parghii. Sa fiti siguri de asta. Ca redeventa e in lege, nu e in contract", a explicat el
Sursa: rNews

Articol citit de 691 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
FUUUU
rank 1
Ati auzit?
Germanii de la BMW au scos o reclama in care fac referire la Udrea=Vece-ul Romaniei!!! si toate astea au fost facute cu fonduri europene!!!
zexe85
rank 5
nu am auzit despre aasa ceva
pentru ca e un lucru inventat. termina cu astfel de aberatii si daca vrei sa spui ceva, poti sa fi concret, nu sa jignesti pe toata lumea.
Ariana din Carpati
rank 5
Rosia Montana sau identitatea neamului românesc
Cine va aproba proiectul criminal de la Rosia Montana va deveni simbolul distrugerii neamului romanesc. Asa cum s-au distrus recent statuile ancestrale de prin muntii Afgani - pentru a sterge tacit si pentru totdeauna urmele vechilor civilizatii spre-a impune pe cea a «dictaturii unice» – tot asa se vrea, sub masca exploatarii miniere de la Rosia Montana, distrugerea pentru totdeauna a izvoarelor identitatii neamului romanesc si a continuitatii Dacice pe meleagurile noastre.

Stiti cine se afla in spatele firmei lui Gabriel sau companiei Rosia Montana Gold Corporation (RMCG) ? O sa ramineti oripilati cind veti afla cum si pe banii cui exista aceasta companie. Nu sfatuiesc pe nici un Roman sau maghiar din Guvernul Romaniei sa aprobe un asemenea «cal troian» bine ticluit contra identitatii neamului romanesc, care se vrea un simplu proiect economic. Cianura intrata in pinza freatica va otravi toata Romania, nu numai Ardealul sau o parte din Ungaria si fosta Iugoslavie. Cei din spatele celor care se lupta pe viata si pe moarte pentru exploatarea aurului de la Rosia Montana au distrus aproape tot ceea ce numeam odata «Ginta Latina». Ura lor crincena contra latinitatii, am trait-o pe propria piele...

Acum, au gasit alt cal troian cu ajutorul caruia sa rada pentru totdeauna vestigiile si adevarurile inscrise in glia strabunilor nostri. Perenitatea Romanilor in istorie - adevaratul leagan al civilizatiei latine pe care-l vor distrus odata pentru totdeauna - le sta in git celor care vor ca existenta Romanilor in arcul carpatic sa ramina in continuare o «enigma» si nu o realitate intrinseca si de sinestataoare. In acest sens, fac o chemare catre tot neamul romanesc, catre toti Romanii de pretutindeni, Romanii din tara si voi toti cei din Ardeal, indiferent de originea romana sau maghiara, sa nu lasati uriciunea, minciuna, crima, oroarea si teroarea sa ne inghita si sa ne distruga identitatea latina. Si asta pentru un pumn nenorocit de galbeni sau arginti.

S-auzim numai de bine,

Ariana din Carpati
zexe85
rank 5
raspunsul
ministrului Udrea nu face decat un singur lucru: sa arate ca nu poate sa vorbeasca despre un lucru pe care nu il cunoaste in detaliu... nu asa cum fac cei mai multi din aceasta tara, asa zisii analisti [politici si scriitori la care li se cere opinia despre orice, chiar daca ei nu au a face cu asta
zexe85
rank 5
problema rosiei montane
nu este in atrbutia MDRT, SI totusi, neghiobii de jurnalistii incurca oalele.
zexe85
rank 5
doua scoli
vor profita de renovare prin fonduri europene nerambursabile. Iata inca o stea pentru competenta mdrt.
zexe85
rank 5
ma intreb cine a scris acest articol
contine 2 teme diferite, care ar fi trebuit tratate separat.dar e greu sa te astepti la ceva remarcabil din partea jurnalistilor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor