Elena Udrea: Viitorul premier va fi dat de ARD. Nu vom fi vioara a doua intr-o coalitie

Marti, 06 Noiembrie 2012, ora 17:22
3533 citiri
Elena Udrea: Viitorul premier va fi dat de ARD. Nu vom fi vioara a doua intr-o coalitie
Foto:Arhiva

"Alianta Romania Dreapta este pregatita sa intre la guvernare, sa dea premierul, fara a fi vioara a doua intr-o coalitie de guvernare", sustine Elena Udrea.

"Atmosfera de la lansarea candidatilor ARD de la Opera Nationala mi-a reconfirmat ca Dreapta este pregatita sa guverneze dupa alegerile de pe 9 decembrie. Cu toate acestea, ARD are o luna grea inainte: trebuie sa convingem romanii ca suntem singura forta politica in stare sa gaseasca solutii la problemele cu care ne confruntam in continuare si sa puna capat haosului economic generat de actuala Putere. Puterea egala cu Zero. Zero locuri de munca, Zero investitii, Zero atragere fonduri europene, Zero privatizari de succes. Nu putem sa lasam Romania sa continue si din decembrie pe acest drum", a scris fostul ministru pe blog.

"Daca USL ar consuma la fel de multa energie pentru gasirea de solutii economice pentru situatia in care se afla Romania, sunt sigura ca tara noastra s-ar afla pe o traiectorie mult mai favorabila. Ce vrea USL sa obtina prin atacurile politice zilnice si prin intretinerea unei stari permanente de conflict? Tocmai sa distraga atentia de la dezastrul guvernarii si de la faptul ca habar nu au care sunt solutiile la adevaratele probleme ale romanilor", crede fostul ministru.

Potrivit Elenei Udrea, greselile adversarilor ARD sunt evidente si costa enorm romanii: "De aceea, este absolut necesar sa le propunem cetatenilor un program de guvernare si un posibil premier. Alianta Romania Dreapta este pregatita sa intre la guvernare, sa dea premierul, fara a fi vioara a doua intr-o coalitie de guvernare".

Ea enumera si cateva misiuni ale ARD: sa-i protejeze pe cei care imping Romania din spate: romanii din clasa de mijloc, sa apere cota unica de impozitare, sa impiedice USL sa creasca taxele si sa sustina investitiile.

"Romanii isi doresc un nivel de trai mai ridicat, salarii mai mari, un nivel mai scazut al somajului. Guvernul USL a dovedit timp de sase luni ca nu stie cum sa obtina toate acestea, dar este specialista in scandaluri paguboase pentru tara. Doar ca, de la Bucuresti, pana la Roman romanii sunt satui de galceava politica ! In schimb, isi doresc fapte, nu vorbe!", conchide Elena Udrea.

#Udrea premier ARD, #Udrea premier PDL , #PDL