Elena Udrea vrea sa copieze modelul de succes al PD-L Arad

Sambata, 06 Noiembrie 2010, ora 09:28
1391 citiri
Elena Udrea vrea sa copieze modelul de succes al PD-L Arad

Elena Udrea, ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, prezenta la Arad cu ocazia alegerilor din filiala judeteana, a spus ca PD-L face astazi la guvernare "ceea ce trebuie sa faca un partid responsabil, un partid curajos".

"Deciziile luate de Guvern sunt singurele care pot sa ajute Romania sa isi revina din 2011. Dupa sase ani de batalii electorale, PD-L este la guvernare si guverneaza bine pentru Romania. PDL face astazi ceea ce trebuie sa faca un partid responsabil, un partid curajos, pentru ca vremurile de criza, asa cum sunt astazi, sunt vremuri pentru politicieni curajosi", a spus Elena Udrea.

Aceasta le-a mai spus celor aproximativ 3.000 de persoane prezente la alegerile din PDL Arad ca partidul sa fie pregatit pentru bataliile electorale care urmeaza.

"Pentru aceste batalii este nevoie ca PD-L sa se aseze in interior, prin alegeri in organizatii. Organizatia din Arad trebuie sa fie modelul de succes din PD-L. Eu, ca presedinte interimar al organizatiei din Bucuresti, vreau sa copiez modelul de la Arad. Un model de succes trebuie neaparat multiplicat.

Gheorghe Falca: PD-L este singurul adversar al PD-L

Ceea ce am vazut la Arad arata ca un partid bine organizat rezista si in vremuri grele, iar acum sunt vremuri grele pentru un partid care si-a asumat guvernarea", a sustinut Elena Udrea, care i-a indemnat pe cei prezenti, vineri, la alegerile de la Arad, sa sa mearga sa discute cu oamenii despre realizarile Guvernului.

Baconschi, despre pacatele simetrice

La randul sau, ministrul de Externe, Teodor Baconschi, a spus, in cadrul alegerilor de la Arad, ca unitatea partidului poate readuce succesul PD-L pe scena politica.

"Ar fi bine sa nu cadem in doua pacate simetrice: acela de a avea prea mare incredere in noi, nevazand ce nu merge, si acela de a avea prea putina incredere in noi, nevazand ce viitor ne asteapta daca stim sa ne innoim si sa fim uniti", a afirmat Teodor Baconschi.

Igas si Sulfina Barbu au laudat Guvernul

Pe scena amplasata in Sala Sporturilor din Arad, unde au fost organizate alegerile pentru sefia PDL Arad, au mai urcat si alti lideri ai partidului, care au vorbit despre perioada de criza pe care o traverseaza Romania si despre ce trebuie facut pentru depasirea acesteia.

"Sunt membru intr-un Guvern intr-o perioada dificila. stiu ce ma asteapta, stiu la ce m-am inhamat. Stiu ca trebuie sa fac lucruri bune in viitor. Stiu ca aceste lucruri vor fi reusitele noastre pentru toti si, daca vom reusi, cu totii ne vom putea mandri", a spus Traian Igas, ministrul Administratiei si Internelor.

De asemenea, Sulfina Barbu, presedinta organizatiei de femei a PD-L, le-a transmis celor prezenti in sala sa priveasca cu speranta inainte si sa fie siguri "ca ceea ce face Guvernul este ceea ce trebuie".

La alegerile pentru conducera organizatiei judetene a PD-L Arad au mai fost prezenti senatorii si deputatii de Arad, Eusebiu Pistru, secretar de stat in Ministerul Transporturilor, senatorul PD-L de Suceava Orest Onofrei, deputatul Bogdan Cantaragiu.

Singurul candidat la sefia organizatiei PD-L Arad a fost actualul presedinte, Gheorghe Seculici, in timp ce pentru cele doua functii de prim-vicepresedinte au candidat primarul Aradului, Gheorghe Falca, si presedintele Consiliului Judetean Arad, Nicolae Iotcu.

Citeste si:
Prima reacție a Administrației Prezidențiale în scandalul plagiatului premierului: "Președintele își menține poziția reiterată"
Prima reacție a Administrației Prezidențiale în scandalul plagiatului premierului: "Președintele își menține poziția reiterată"
Angajații Administrației Prezidențiale au răspuns punctual unor cereri privitoare la scandalul plagiatului premierului Ciucă. Cu alte cuvinte, președintele n-a formulat un punct de vedere...
Orban susține că Iohannis ar trebui să-i ceară demisia lui Ciucă, în urma acuzațiilor de plagiat, dacă acesta nu demisionează de bună voie
Orban susține că Iohannis ar trebui să-i ceară demisia lui Ciucă, în urma acuzațiilor de plagiat, dacă acesta nu demisionează de bună voie
Ludovic Orban, fostul președinte al PNL, a declarat că, în cazul în care Nicolae Ciucă nu demisionează benevol din funcţia de premier, în urma acuzaţiei de plagiat, atunci preşedintele...