Emil Boc: Elena Udrea are mai multe sanse decat Blaga la sefia PDL

Miercuri, 20 Martie 2013, ora 16:32
2098 citiri
Emil Boc: Elena Udrea are mai multe sanse decat Blaga la sefia PDL

Fostul lider al PDL, Emil Boc, a declarat, miercuri, ca Elena Udrea are sanse mai mari decat Vasile Blaga de a castiga presedintia PDL.

"Ziua congresului va fi extrem de importanta, prezentarea candidatilor in fata celor 5.000 de delegati va conta enorm cu privire la votul final din Conventie. Din acest punct de vedere,Elena Udrea, venind ca si challenger, venind din urma, pare a avea sanse mai bune in ziua votului, fata de candidatul in exercitiu", a declarat Emil Boc pentru Agerpres, citat de Evenimentul Zilei.

Elena Udrea: Am 300 de voturi in fata lui Vasile Blaga

Primarul Clujului a facut apel pentru organizarea in mod corect a Conventiei Nationale a partidului.

"Am vazut unele afirmatii ale colegilor mei cu privire la incorectitudinea desemnarii unor delegati la Conventie sau a nedesemnarii unora in functie de apartenenta la un grup sau altul de sustinatori si sper sa fie rezolvate, pentru a elimina orice suspiciune. Avem nevoie de o Conventie corecta si legitima", a atras atentia Emil Boc.

Udrea, sustinuta de cele mai puternice organizatii locale

Emil Boc nu este singurul primar care o sustine pe Elena Udrea in cursa pentru presedintia partidului. Alaturi de ea se afla si edilul Aradului, Gheorghe Falca, al Brasovului, George Scripcaru, dar si primarii din Piatra Neamt (Gheorge Stefan), Suceava (Ion Lungu), Targoviste (Gabriel Boriga) si Drobeta Turnu Severin (Constantin Gherghe). Totalul edililor care vor vota cu Udrea se ridica la 200.

"Actuala conducere a partidului ne-a intors spatele dupa ce s-a vazut cu sacii in caruta si au devenit sefi la PDL. Noi, alesii locali, am fost ignorati in ultima perioada nu doar de Guvern, dar si de propriul nostru partid", a declarat primarul din Drobeta Turnu Severin, citat de Evenimentul Zilei.

Primarul Brasovului o sustine pe Elena Udrea la sefia PDL

Vasile Blaga are si el sustinatori din randul primarilor. Cei care il doresc presedinte al partidului sunt edilii din Tulcea (Constantin Hogea), Alba Iulia (Mircea Hava) si Targu Mures (Dorin Florea).

Citeste si:
Poate fi Maia Sandu o variantă pentru români? Analist: Scoate în evidență criza de leadership de la noi
Poate fi Maia Sandu o variantă pentru români? Analist: Scoate în evidență criza de leadership de la noi
Prin modestia și discursurile sale, președintele Republicii Moldova Maia Sandu se bucură de o popularitate uriașă atât la Chișinău, cât și în România, acolo unde tot mai mulți se...
Ce avere declara Sorin Oprescu când era primarul Capitalei. Artă de zeci de mii de euro cu salariu de 6.500 de lei
Ce avere declara Sorin Oprescu când era primarul Capitalei. Artă de zeci de mii de euro cu salariu de 6.500 de lei
Sorin Oprescu a fost primarul Bucureștiului începând din 2008 până în 2015, an în care a fost reținut de Direcția Națională Anticorupție după ce a primit o mită de 25.000 de euro,...