Protest in Roman: Ceasuri desteptatoare si perne pentru "somnorosul" Antonescu

Duminica, 02 Decembrie 2012, ora 21:57
5047 citiri
Protest in Roman: Ceasuri desteptatoare si perne pentru "somnorosul" Antonescu

Un protest cu perne si ceasuri desteptatoare a avut loc, duminica, la Roman. Zeci de tineri au venit la un miting, echipati cu perne imprimate cu pozele liderilor USL in ipostaze jenante.

Pe acestea apareau si mesaje care faceau aluzie la obiceiurile neobisnuite ale lui Crin Antonescu in Parlament, de genul "Antonescu doarme dus, din zori pana la apus!".

Elena Udrea, candidat pentru alegerile parlamentare intr-un colegiu din Roman, Neamt, a postat pe contul de Facebook mai multe fotografii din timpul protestului organizat de tineri imbracati in geci de campanie imprimate cu numele ei.

Udrea: Candidez la Roman pentru ca la Bucuresti am fost atacata mediatic

Democrat liberala a apreciat initiativa tinerilor de a imprima perne cu mesaje critice la adresa liderului liberal Crin Antonescu.

"Tinerii din Roman au dat dovada azi de foarte multa originalitate si au organizat o manifestatie inedita. In cadrul unui protest desfasurat in centrul orasului, acestia i-au adus lui Crin Antonescu perne si ceasuri desteptatoare.

Pe perne erau lipite pe foi A4 mesaje de genul: "Invatati sa munciti, nu sa dormiti", "Somnorosul Antonescu, senatorul absentescu" sau "Antonescu doarme dus, din zori pana la apus!". Se pare ca reputatia presedintelui PNL de Intaiul Somnoros al tarii este binecunoscuta peste tot:))", a scris Elena Udrea pe Facebook.

Elena Udrea a inaugurat la Roman o zona pietonala finantata in timpul mandatului sau

Nu doar Crin Antonescu a fost tinta protestatrilor. Tinerii au avut si mesaje destinate premierului Victor Ponta: "Victor Ponta, pisicul condus de motanul Felix", "Victor Ponta, xerox pozitiv" sau "S-a pierdut un pisic brunet in zona Pietei Victoria".

Tinerii au impartit apoi pernele si ceasurile desteptatoare trecatorilor.

Alegeri parlamentare Neamt 2012

Elena Udrea candideaza din partea ARD in colegiul 4 deputati format din municipiul Roman si comuna Ion Creanga, unde a inceput mai multe proiecte, in timpul mandatului sau de ministru, pe care acum doreste sa le continue.

Elena Udrea isi castiga detasat colegiul de deputat din Roman

Printre cele mai importante se numara cele legate de crearea locurilor de munca, prin atragerea de investitii, dar si reabilitarea termica a blocurilor.

Conform unui sondaj de opinie realizat de Asociatia pentru Demnitate si Valoare Umana, Elena Udrea va obtine voturile a 56,75% dintre alegatorii din colegiul in care candideaza pentru Camera Deputatilor, in conditiile in care 98% dintre locuitori o cunosc pe candidata ARD.

Liviu Bratescu (USL), principalul ei contracandidat, nu este cunoscut decat de 28,5% dintre alegatorii care urmeaza sa voteze, fiind creditat cu numai 30,51% din intentiile de vot ale alegatorilor.

I.O.

Citește și:
Nehammer şi Rutte au pus la cale soarta Schengen. La ce concluzie au ajuns privind România și Bulgaria
Nehammer şi Rutte au pus la cale soarta Schengen. La ce concluzie au ajuns privind România și Bulgaria
Cancelarul austriac Karl Nehammer l-a primit joi la Viena pe premierul olandez Mark Rutte, pentru a discuta despre migrație. Ambii politicieni s-au opus în decembrie aderării României şi...
Sorin Grindeanu visează la o autostradă până la Chișinău și Odesa. Cele mai recente planuri ale ministrului Transporturilor
Sorin Grindeanu visează la o autostradă până la Chișinău și Odesa. Cele mai recente planuri ale ministrului Transporturilor
Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a transmis joi, 26 ianuarie, că România şi Republica Moldova vor colabora mult mai strâns în domeniul infrastructurii. El a...