Protest in Roman: Ceasuri desteptatoare si perne pentru "somnorosul" Antonescu

Duminica, 02 Decembrie 2012, ora 21:57
4605 citiri
Protest in Roman: Ceasuri desteptatoare si perne pentru "somnorosul" Antonescu

Un protest cu perne si ceasuri desteptatoare a avut loc, duminica, la Roman. Zeci de tineri au venit la un miting, echipati cu perne imprimate cu pozele liderilor USL in ipostaze jenante.

Pe acestea apareau si mesaje care faceau aluzie la obiceiurile neobisnuite ale lui Crin Antonescu in Parlament, de genul "Antonescu doarme dus, din zori pana la apus!".

Elena Udrea, candidat pentru alegerile parlamentare intr-un colegiu din Roman, Neamt, a postat pe contul de Facebook mai multe fotografii din timpul protestului organizat de tineri imbracati in geci de campanie imprimate cu numele ei.

Udrea: Candidez la Roman pentru ca la Bucuresti am fost atacata mediatic

Democrat liberala a apreciat initiativa tinerilor de a imprima perne cu mesaje critice la adresa liderului liberal Crin Antonescu.

"Tinerii din Roman au dat dovada azi de foarte multa originalitate si au organizat o manifestatie inedita. In cadrul unui protest desfasurat in centrul orasului, acestia i-au adus lui Crin Antonescu perne si ceasuri desteptatoare.

Pe perne erau lipite pe foi A4 mesaje de genul: "Invatati sa munciti, nu sa dormiti", "Somnorosul Antonescu, senatorul absentescu" sau "Antonescu doarme dus, din zori pana la apus!". Se pare ca reputatia presedintelui PNL de Intaiul Somnoros al tarii este binecunoscuta peste tot:))", a scris Elena Udrea pe Facebook.

Elena Udrea a inaugurat la Roman o zona pietonala finantata in timpul mandatului sau

Nu doar Crin Antonescu a fost tinta protestatrilor. Tinerii au avut si mesaje destinate premierului Victor Ponta: "Victor Ponta, pisicul condus de motanul Felix", "Victor Ponta, xerox pozitiv" sau "S-a pierdut un pisic brunet in zona Pietei Victoria".

Tinerii au impartit apoi pernele si ceasurile desteptatoare trecatorilor.

Alegeri parlamentare Neamt 2012

Elena Udrea candideaza din partea ARD in colegiul 4 deputati format din municipiul Roman si comuna Ion Creanga, unde a inceput mai multe proiecte, in timpul mandatului sau de ministru, pe care acum doreste sa le continue.

Elena Udrea isi castiga detasat colegiul de deputat din Roman

Printre cele mai importante se numara cele legate de crearea locurilor de munca, prin atragerea de investitii, dar si reabilitarea termica a blocurilor.

Conform unui sondaj de opinie realizat de Asociatia pentru Demnitate si Valoare Umana, Elena Udrea va obtine voturile a 56,75% dintre alegatorii din colegiul in care candideaza pentru Camera Deputatilor, in conditiile in care 98% dintre locuitori o cunosc pe candidata ARD.

Liviu Bratescu (USL), principalul ei contracandidat, nu este cunoscut decat de 28,5% dintre alegatorii care urmeaza sa voteze, fiind creditat cu numai 30,51% din intentiile de vot ale alegatorilor.

I.O.

Citeste si:
Parlamentarii fideli lui Ludovic Orban, mesaje împotriva unei alianțe cu PSD. Ionel Dancă anunță plecări din partid
Parlamentarii fideli lui Ludovic Orban, mesaje împotriva unei alianțe cu PSD. Ionel Dancă anunță plecări din partid
Parlamentari susţinători ai lui Ludovic Orban au transmis, vineri, mesaje în care le cer preşedintelui Klaus Iohannis şi preşedintelui PNL Florin Cîţu să nu accepte susţinerea din partea...
Ciucă l-a propus pe Rareș Bogdan pentru ministerul Apărării. Negocieri dure pentru ministere SURSE
Ciucă l-a propus pe Rareș Bogdan pentru ministerul Apărării. Negocieri dure pentru ministere SURSE
Într-o discuție cu Florin Cîțu despre componența guvernului, premierul desemnat Nicolae Ciucă l-a propus pe Rareș Bogdan pentru ministerul Apărării, susțin surse politice pentru...
Sursa: Ziare.com