Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Roberta Anastase: O sustin pe Elena Udrea (Video)

Joi, 21 Martie 2013, ora 14:32
2913 citiri
Roberta Anastase: O sustin pe Elena Udrea (Video)

Presedintele PDL Prahova, Roberta Anastase, a anuntat ca o va sustine pe Elena Udrea la Conventia Nationala de sambata, motivandu-si alegerea prin faptul ca fostul Ministru al Dezvoltarii si Turismului face parte din echipa din echipa de tineri "antrenata" de Traian Basescu.

"In 2001, cand Traian Basescu era ales presedinte al PDL, aducea langa el o echipa de oameni tineri, pe care ulterior o arunca in batalie", a precizat Roberta Anastase, adaugand ca votul sau "merge catre schimbare, catre viitor", transmite Realitatea TV.

Fostul presedinte al Camerei Deputatilor a tinut sa sublinieze ca optiunea ei pentru Elena Udrea nu se datoreaza faptului ca si aceasta este tot femeie. "Nu o sustin pe Elena doar pentru faptul ca are acelasi 'defect' pe care il am si eu, ca e femeie. E un lider politic pe care fie il apreciezi sau nu, fie il iubesti sau il urasti, dar nu te lasa indiferent", considera Roberta Anastase.

Desi si-a exprimat temerea ca la Conventia Nationala a PDL, programata pentru 23 martie, vor avea loc nereguli importante in ceea ce priveste organizarea, intr-un interviu acordat Ziare.com, Elena Udrea s-a declarat increzatoare ca va castiga alegerile de sambata.

Elena Udrea: Voi castiga alegerile Interviu video

"Voi castiga aceste alegeri si din calculele pe care le facem pe delegatii care isi exprima sustinerea fata de noi, dar si din perceptia pe care o avem general vorbind, pornind de la faptul ca pe ultima suta de metri, lideri importanti de organizatii locale isi exprima sustinerea fata de aceasta motiune. Primarii, in special de mari municipii, dar si primari cu care am lucrat ca ministru al Dezvoltarii, sunt in marea lor majoritate de partea mea si incep acum sa-si exprime public sustinerea", a spus, pentru Ziare.com, Elena Udrea.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#Roberta Anastase sustinere Elena Udrea, #Anasttase sustinere Udrea, #Conventia nationala PDL Elena Udrea, #alegeri PDL , #PDL