Sondaj Ziare.com: Ce functie i se potriveste Elenei Udrea?

Luni, 12 Aprilie 2010, ora 17:10
5696 citiri
Sondaj Ziare.com: Ce functie i se potriveste Elenei Udrea?

In ultima vreme, numele Elenei Udrea a fost vehiculat in legatura cu candidatura la diverse functii de la Primaria Capitalei, la sefia PD-L si chiar la presedintia Romaniei.

Ultima veste de pe bursa zvonurilor este ca Elena Udrea ar putea fi candidatul PD-L pentru Primaria Capitalei, pe care o va folosi apoi, dupa exemplul lui Traian Basescu, ca rampa de lansare pentru presedintia Romaniei.

Dupa ce echipa lui Basescu, din care fac parte si primarul Aradului, Gheorghe Falca, Roberta Anastase si Gheorghe Flutur, va castiga controlul PD-L, Elena Udrea ar putea deveni candidatul surpriza al democrat-liberalilor la alegerile pentru Primaria Generala a Bucurestiului.

Potrivit surselor din PD-L, Liviu Negoita, primarul sectorului 3, nu ar avea sanse reale sa fie aruncat in cursa pentru Primaria Capitalei, deoarece este omul de incredere al lui Adriean Videanu, adversar al lui Basescu, in interiorul partidului.

Acum cateva zile, insa, se vorbea chiar de impunerea Elenei Udrea la presedintia PD-L, avand in vedere ca actualul sef si premier Emil Boc va avea o imagine sifonata dupa ce a guvernat Romania in criza si nu ar putea asigura un scor bun partidului la alegerile legislative din 2012.

Unele voci spun ca Elena Udrea ar fi adversarul cel mai dificil pentru Victor Ponta si radicalii din PNL, care le-ar dinamita discursul despre tinerete si modernitate prin simpla prezenta.

Elena Udrea: Nu voi fi eu candidatul-femeie din 2014

Cat despre posibila candidatura la Cotroceni, Elena Udrea a tot fost intrebata si a raspuns negativ, dar sa nu uitam ca si Traian Basescu ne-a tinut in suspans pana in ultima clipa in campania de anul trecut pentru prezidentiale, asa ca nimic nu e exclus.

Udrea: Ideea de a avea o femeie presedinte nu este absurda

Pana una alta, cert este ca pentru Elena Udrea "ideea de a avea la un moment dat o femie presedinte nu este absurda", desi, la nivel declarativ cel putin, nu se vede pe sine in aceasta postura.

Ziare.com va invita la vot. Ce functie credeti ca i s-ar potrivi cel mai bine Elenei Udrea?

Citește și:
Vasile Dîncu, întrevedere cu premierul Republicii Moldova Natalia Gavriliță: ”NATO nu caută o confruntare cu Federaţia Rusă”
Vasile Dîncu, întrevedere cu premierul Republicii Moldova Natalia Gavriliță: ”NATO nu caută o confruntare cu Federaţia Rusă”
Ministrul Apărării Naţionale, Vasile Dîncu, a avut sâmbătă, 1 octombrie, o serie de întrevederi cu premierul Natalia Gavriliţa, cu preşedintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor...
Cine e deputatul PSD surprins în ipostaze intime cu un tânăr: Absolvent de Teologie și fost primar
Cine e deputatul PSD surprins în ipostaze intime cu un tânăr: Absolvent de Teologie și fost primar
Deputatul Aurel Bălășoiu a fost surprins sâmbătă, 1 octombrie, în mai multe ipostaze intime alături de un băiat, motiv pentru care conducerea partidului a decis să-l excludă. Bălășoiu...