Sustinatorii Elenei Udrea, scosi de pe lista de delegati la Conventia PDL

Vineri, 15 Martie 2013, ora 09:02
2559 citiri
Sustinatorii Elenei Udrea, scosi de pe lista de delegati la Conventia PDL

Sustinatorii Elenei Udrea la sefia PDL sunt scosi de pe lista cu delegatii care vor participa la Conventia partidului de pe 23 martie.

O analiza a listelor judetene cu delegatii pentru Conventia PDL, realizata de Evenimentul Zilei, arata ca, in unele cazuri, listele au fost alcatuite dupa principii arbitrare. Astfel de probleme au fost sesizate in mai multe judete.

In Teleorman, 60 de organizatii au amenintat ca vor boicota Congresul fiind nemultumiti de faptul ca actualul presedinte al PDL Teleorman, Teodor Nitulescu, a intocmit lista celor 91 de delegati doar din democrat-liberali care il sustin pe Vasile Blaga.

Dintre cei 23 de primari ai PDL Teleorman, la Congres au fost desemnati 21, cu exceptia primarilor comunelor Beuca si Galateni, ambii simpatizanti ai Elenei Udrea. Pe liste nu au fost inclusi nici consilierii judeteni care o susin pe Udrea la sefia PDL.

Semne de intrebare se ridica si in ceea ce priveste delegatiile din fiecare localitate. Astfel, daca orasul Zimnicea nu va fi reprezentat de niciun delegat, comuna Suhaia, acolo unde PDL a obtinut doar 400 de voturi, va avea, pe 23 martie, nu mai putin de noua delegati.

De asemenea, surse au declarat pentru cotidianul citat ca nereguli au fost semnalate si in Giurgiu, unde primarii au fost scosi de pe lista, dar si in Dolj, unde membri ai Biroului Judetean nu participa la Conventie.

Si edilul din Drobeta Turnu-Severin, Constantin Gherghe, a reclamat faptul ca nu a fost inclus in delegatia PDL Mehedinti, pentru ca si-a declarat sustinerea pentru fostul ministru al Turismului.

In plus, la nivelul organizatiei, nu se stie cine sunt 72 dintre delegatii desemnati. Ca reactie, Elena Udrea i-a promis lui Gherghe ca va discuta cu liderul interimar al PDL Mehedinti, Marius Balu, pentru a remedia situatia.

Nereguli au fost semnalate si de celalalt candidat la sefia partidului, Monica Macovei. Aceasta a acuzat, la randul sau, nereguli in desfasurarea campaniei interne pentru sefia partidului si in desemnarea delegatilor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Udrea simpatizanto alegeri PDL, #nereguli delegati alegeri PDL, #scandal Blaga alegeri PDL , #PDL