Udrea a sarit la gatul lui Boureanu pentru ca a atacat Guvernul

Miercuri, 20 Aprilie 2011, ora 08:29
2790 citiri
Udrea a sarit la gatul lui Boureanu pentru ca a atacat Guvernul
Foto: Arhiva

Presedintele PD-L Bucuresti, Elena Udrea, l-a tras la raspundere in timpul sedintei conducerii partidului de luni pe vicepresedintele Cristian Boureanu, pentru ca "si-a permis sa critice Guvernul".

Ministrul Turismului si-a aratat nemultumirea pentru ca Boureanu a comparat Executivul Boc cu o "masina cu trei bujii", potrivit unor surse din cadrul partidului, citate de Adevarul.

Elena Udrea, a lansat sageti la adresa sustinatorilor lui Vasile Blaga la sefia PD-L, spunand ca acestia nu ar trebui sa atace Guvernul PD-L.

"Colegii din platforma domnului Blaga ataca Guvernul, lucru nepermis, pentru ca si ei au facut parte din acesta si e un guvern al Partidului Democrat-Liberal", a spus Udrea inainte de sedinta Biroului Permanent National al PD-L.

Daca la intrarea in sedinta Elena Udrea a atras atentia ca exista membri ai partidului care il sustin pe Vasile Blaga si care ataca Guvernul, fara sa dea insa nume, in spatele usilor inchise, sefa PD-L Bucuresti a sarit direct la gatul lui Boureanu, reprosandu-i atitudinea lipsita de fair-play.

Udrea: Colegii din platforma domnului Blaga ataca Guvernul, lucru nepermis

"Eu am spus ca imi permit sa evaluez colegii in interiorul partidului, la fel cum o face orice membru PD-L, cu atat mai mult cu cat eu, personal, i-am sustinut public in ultimii doi ani, in toate politicile Guvernului. Toate discutiile privind evaluarile au fost insa facute cu usile inchise", a explicat Boureanu.

Ulterior, Cristian Boureanu a declarat ca nu are nicio problema cu Elena Udrea, dar Vasile Blaga ramane, in opinia sa, singura solutie pentru PD-L.

"Pana la urma, nu noi, cei care candidam, facem evaluarile la Conventia Nationala. Membrii de partid din toata tara vor decide. Elena Udrea este, alaturi de Emil Boc, cel mai activ ministru si a stiut sa-si explice proiectele si sa le promoveze ca om politic", a comentat el. "Dar eu tot Vasile Blaga cred ca poate reaprinde spiritul in PD-L si poate aduce o rupere de ritm cu rezultate maxime in 2012", a spus vicepresedintele democrat-liberal.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Kelemen Hunor, convins că pe listele UDMR au semnat și români: ”După 9 iunie vom avea 200 de primari”
Kelemen Hunor, convins că pe listele UDMR au semnat și români: ”După 9 iunie vom avea 200 de primari”
Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat joi, 18 aprilie, la Cluj-Napoca, după şedinţa Consiliului Permanent al Uniunii, că este convins că listele UDMR pentru alegerile locale au fost...
Cîrstoiu neagă trimiterea pacienților de la Spitalul Universitar la clinica familie sale. ”Acest fragment dovedeşte exact opusul”
Cîrstoiu neagă trimiterea pacienților de la Spitalul Universitar la clinica familie sale. ”Acest fragment dovedeşte exact opusul”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu, reafirmă, într-o postare pe Facebook de joi, 18 aprilie, că este supus „unei masive campanii de manipulare şi...
#udrea boureanu sedinta pdl, #udrea certat boureanu , #PDL