Udrea acuza: Pedelistii si-au abandonat propriul guvern

Duminica, 13 Ianuarie 2013, ora 13:33
3863 citiri
Udrea acuza: Pedelistii si-au abandonat propriul guvern

Deputatul PDL Elena Udrea isi acuza proprii colegi ca nu au sustinut Guvernul Boc, facand posibil "dezastrul" de la alegerile parlamentare. "Atacurile mincinoase ale adversarilor au ramas fara raspuns din partea noastra", spune Udrea.

Elena Udrea sustine ca premierul Victor Ponta a prezentat un buget in care "parametrii economici sunt aceiasi ganditi de guvernarea PDL ", ocazie cu care mai constata si altceva.

"PDL-istii si-au abandonat propriul guvern. Si nu de acum, sau de dupa momentul pierderii guvernarii, ci chiar de pe timpul ei. Din frustrare sau din dorinta de a nu-si afecta imaginea explicand masuri economice nepopulare, multi colegi au optat pentru varianta negarii propriului executiv.

Atitudinea a luat amploare dupa plecarea de la putere si dupa alegerile interne din iunie, care chiar din aceasta abordare au fost generate, apoi a devenit principala strategie de campanie electorala pentru parlamentarele din decembrie.

Criticile USL la adresa guvernului Boc au fost insusite de catre colegi, ba chiar unii au facut-o cu satisfactie, astfel incat nu a mai putut fi construit niciun mesaj national credibil de campanie.

Atacurile mincinoase ale adversarilor au ramas fara raspuns din partea noastra si au sfarsit prin a deveni adevaruri in mintea alegatorilor. Iar rezultatul s-a vazut: dezastru!", scrie Elena Udrea pe blog.

Udrea: Nu candidez la presedintia PDL

Fostul prim-vicepresedinte PDL aminteste ca ea si Emil Boc, cei mai "stigmatizati", au obtinut cele mai bune rezultate ale partidului la alegerile locale si parlamentare, solicitandu-le colegilor de partid sa "restabileasca adevarul" in legatura cu guvernarea Boc.

"Si acum, cand devine tot mai evident pentru tot mai multi, ca am avut o guvernare responsabila prin care am reusit sa echilibram economia, cu rezultate cu care se lauda chiar Victor Ponta, vad la televizor colegi care nu sunt in stare sa restabileasca adevarul, fie pentru ca nu stiu ce a facut cu adevarat PDL, fie pentru ca sunt prea preocupati de revanse si interese marunte personale, pentru a-si apara partidul si rezultatele guvernarii sale.

Si aceasta chiar daca Emil Boc a castigat in vara Clujul, iar eu am obtinut cel mai bun scor al ARD la parlamentare, adica cei mai stigmatizati au reusit sa convinga electoratul mergand intre oameni si explicandu-le ce am facut in realitate si combatand cu argumente minciunile usl-istilor.

Daca si acum continuam sa ne dezicem de propria guvernare le dau dreptate celor care spun ca se poate si mai rau pentru noi decat ce am patit pe 9 decembrie!", subliniaza Elena Udrea.

O.A.

Citeste si:
Nicușor Dan acuzat că nu a solicitat subvenționarea gigacaloriei pentru București. Ministrul Finanțelor: ”Face meciuri, ping-pong pe Facebook”
Nicușor Dan acuzat că nu a solicitat subvenționarea gigacaloriei pentru București. Ministrul Finanțelor: ”Face meciuri, ping-pong pe Facebook”
Ministrul Finanţelor, Adrian Câciu, a declarat, marţi seară, 30 noiembrie, că nu a făcut nicio solicitare din partea primarului general Nicușor Dan privind subvenţia la gigacalorie....
Reacția PNL la anunțul lui Marcel Ciolacu privind eliminarea cotei unice: ”Am arunca mediul de afaceri în aer”
Reacția PNL la anunțul lui Marcel Ciolacu privind eliminarea cotei unice: ”Am arunca mediul de afaceri în aer”
Deputatul liberal Cristian Băcanu a transmis marți, 30 noiembrie, că eliminarea cotei unice de impozitare este imposibilă cât timp PNL este la guvernare. Măsura ar încuraja munca la negru...