Udrea: Am semnale ca alegerile pentru sefia PDL nu vor fi corecte

Miercuri, 06 Martie 2013, ora 23:07
3133 citiri
Udrea: Am semnale ca alegerile pentru sefia PDL nu vor fi corecte
Foto: Arhiva

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, miercuri, la Buzau, ca nu are incredere in corectitudinea alegerilor pentru sefia partidului. Ea a precizat ca are semnale ca la Congres vor fi trimisi de sefii de filiale doar delegatii care il sustin pe Vasile Blaga.

Udrea a sustinut ca la intalnirile pe care le are in filiale sunt trimisi membri PDL care nu vor vota la alegerile din 23 martie. Ea a spus ca presedintii de filiale sunt in favoarea lui Blaga, in timp ce restul membrilor o sustin pe ea.

"La Constanta, desi presedintele a semnat motiunea pentru Blaga, organizatia jumatate e cu noi, la Galati oamenii au protestat in strada, la Vrancea conducerea interimara pusa de Blaga a desfiintat, a demis toata conducerea PDL Focsani pentru ca presedintele si-a permis sa-l critice pe Blaga cand si-a prezentat motiunea. La Valcea, presedintele il sustine pe Blaga, dar e singur", a declarat Udrea, citata de Mediafax.

Elena Udrea ii acuza de tradare pe sustinatorii lui Vasile Blaga

Deputatul PDL s-a plans ca in acest mod nu pot avea loc alegeri corecte pentru sefia partidului.

"Consider ca alegerile nu sunt organizate corect, daca vor continua asa, am cerut comisiei de organizare sa ne prezinte listele de delegati, pentru ca exista o decizie a Consiliului National de Coordonare ca atunci cand mergem in organizatii sa fie prezenti cei care vor veni la Conventia Nationala. Daca aici vin oameni care nu voteaza e lipsit de logica, am cerut comisiei care-l sustine pe Blaga sa ne prezinte listele, dar au refuzat. E o dovada de neincredere a sustinatorilor lui Blaga ca va castiga alegerile, de asta se merge cu masuri care incalca deciziile luate de forurile statutare ale partidului", a mai spus Elena Udrea.

Udrea: Daca voi castiga, Vasile Blaga va avea un loc in conducerea partidului

Prezenta miercuri seara in studiourile Romania TV, Elena Udrea a revenit la sentimente mai bune fata de Vasile Blaga. Udrea a anuntat ca acesta va avea un loc in conducerea PDL, daca ea va castiga alegerile.

Radu F. Alexandru, vice PDL: Ma astept ca partidul sa se rupa. Macovei si Udrea vor pleca

"Sunt un om de partid si cred ca numai intr-o echipa putem construi PDL. Imi doresc ca dupa ce voi castiga sefia PDL sa am in echipa mea si oamenii din motiunea lui Vasile Blaga si a Monicai Macovei. Ii vad domnului Vasile Blaga un rol in conducerea PDL. Oamenii care au sustinut-o pe Elena Udrea, plus oamenii care il sustin pe Vasile Blaga egal echipa", a declarat Elena Udrea.

#Elena Udrea alegeri PDL, #Elena Udrea Vasile Blaga echipa, #Elena Udrea alegeri incorecte PDL , #PDL