Udrea: As fi un premier mai bun decat Ponta (Video)

Luni, 19 August 2013, ora 19:40
4412 citiri
Udrea: As fi un premier mai bun decat Ponta (Video)
Foto: Romania TV

Elena Udrea a vorbit luni seara, intr-un interviu, despre atacurile la adresa sa din partea lui Victor Ponta si mai ales despre motivele care stau in spatele vorbelor premierului. Deputata PDL sustine ca a devenit tinta atacurilor premierului dupa ce ar fi spus ca ar fi un premier sau un presedinte mai bun decat Victor Ponta.

"Eu am spus ceva care cred ca l-a deranjat. Am spus ca sigur as fi un presedinte mai bun decat domnul Ponta si cu siguranta un premier mai bun. In orice moment comparam munca a doi oameni politici, Udrea si Ponta, la acest capitol, am rezultate mai bune.

"Premierul nu se poate certa cu un biet deputat"

Mai mult, deputata PDL sustine ca premierului Victor Ponta i-ar fi frica, din punct de vedere politic, de ea si de Traian Basescu.

Cred ca de aceasta premierul s-a enervat atat de tare si a avut o serie de atacuri furibunde la adresa mea (...) M-a pomenit incontinuu si la televizor si de la masa guvernului. E vorba de o problema persoanala a domnului Ponta care se razboieste cu cei de care se teme cel mai mult - cu Elena Udrea si Traian Basescu", a mai spus deputatul PDL la Romania TV.

In ceea ce priveste atacurile din ultima vreme la adresa Elenei Udrea, deputata PDL a declarat ca probabil este vorba despre atacuri personale facute la adresa celor care il critica.

"Atacul domnului Ponta la mine presupun ca s-a intamplat pentru ca, in lipsa dansului, eu am fost printre politicienii din opozitie care au criticat absenta premierului in momentul privatizarii CFR Marfa.

Putea sa fie si la Bascauti, nu trebuia sa plece. Probabil ca aceasta critica l-a durut si de aceea s-a intors foarte suparat pe mine. Dar el nu se poate certa cu un biet deputat din opozitie. El conduce guvernul tarii. Trebuie sa se ocupe de aceste probleme", a declarat Elena Udrea.

"Chemarea PDL-ului la Guvern, un exercitiu de imagine"

Elena Udrea a mai tinut sa precizeze ca nu crede in vorbele lui Victor Ponta care ii cheama pe liderii PDL la discutii pe teme economice si ca este vorba de fapt despre un exercitiu de imagine.

"Este un exercitiu de imagine. Dar chiar daca e un exercitiu de imagine tot este bine ca se apleaca asupra acestor propuneri economice. Probabil el se apleaca pentru ca de o saptamana incoace el se cearta cu toata lumea si nu construieste nimic. Probabil ca ai sai consilieri de imagine l-au sfatuit sa schimbe paradigma. Iar daca aceste discutii nu vor fi doar pentru televiziuni si analisti, nu vor fi doar o capacana in care incearca domnul Ponta sa atraga opozitia atunci domnul Ponta va avea de castigat", a declarat Elena Udrea.

"Daca presedintele nu construia, domnul Ponta nu era premier"

In ceea ce priveste relatia dintre Victor Ponta si Opozitie, deputata PDL sustine ca premierul ar trebui sa se ocupe mai mult de guvernare si nu de conflicte politice.

"In stilul caracteristic domnului Ponta, el intervine de o parte sau de alta in functie de ce este in interesul de poltic de moment. Dar domnul Ponta nu ar trebui sa aiba ca scop principal razboiul cu opozitia, ci guvernarea. Seful Guvernului Romaniei nu poate intra in razboaie politice pana nu poate livra solutii de guvernare tarii.

Este incorect sa spuna ca presedintele nu construieste. Daca presedintele nu construia, Ponta nu era prim ministru. Presedintele nu a intrat intr-un razboi politic. Uite ca presedintele a tinut cont de voturile romanilor si l-a desemnat premier si a semnat si un pact de coabitare, pact care i-a folosit domnului Ponta ca altfel nu il baga nimeni in seama in Europa", a mai spus Elena Udrea la Romania TV.

Deputata PDL a tinut sa sublinieze superioritatea partidului din care face parte in ceea ce priveste viziunea economica.

"Este important ca PDL, chiar si in opozitie, vine cu o viziune, spre deosebire de USL", a mai declarat Elena Udrea.

"Problema nu e Crin Antonescu, ci un candidat al PSD"

Vorbind despre prezidentiale, Elena Udrea a declarat ca, potrivit sondajelor, Crin Antonescu nu mai reprezinta un pericol pentru un eventual candidat comun al dreptei.

"Problema nu este sa il bata pe Crin Antonescu. Asta e usor. Problema e sa bata un candidat al PSD-ului. Eu cred ca PSD va candida cu domnul Ponta. Problema mea e mai putin ce face domnul Ponta ci ce face drepta. Trebuie sa gasim candidat la presedintie. Daca acest candidat al PDL-ului va fi si candidatul comun al dreptei atunci exista sanse", a declarat Elena Udrea.

In ceea ce priveste candidatii care l-ar putea invinge pe Victor Ponta la prezidentiale, Elena Udrea a declarat ca stie cel putin cinci nume. La insistentele colegilor de platou, deputata a dezvaluit un singur nume, acela al lui Emil Boc.

"Ponta a dorit scandal politic cand e vorba de viata unui om"

Cat despre scandalul creat in jurul mortii regelui Cioaba in Turcia si a interventiei presedintelui Traian Basescu prin medicul Bradisteanu, Elena Udrea a declarat ca atitudinea sefului statului a fost una fireasca si ca pozitia premierului in aceasta problema este revoltatoare.

"Ce mi se pare mie revoltator este ca domnul Ponta a tinut sa provoace un scandal politic cand e vorba de viata unui om. Presedintele s-a intersat de viata unui om, Dumnezeu sa il ierte. Daca tu ca prim ministru spui ca procurorii fac dosare penale la comanda, ca Bradisteanu are dosar penal la comanda presedintelui, atunci da-ti demisia, ca Romania va primi raportul MCV. Daca premierul spune ca in Romania in continuare se fac dosare politice avem o problema grava. Ca el a numit procurorii", a mai declarat Elena Udrea.

Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Preşedintele PSD Sector 1, Petre Florin Manole, a transmis joi, 25 aprilie, că primărița Clotilde Armand are „un drum scurt și previzibil de când a fost prinsă cu mâna-n bugetul local”....
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
#Elena Udrea Ponta atac Basescu, #Udrea Basescu construieste, #Udrea atac Ponta , #PDL